aanhangwagen Almelo

Op zoek naar een aanhangwagen in Almelo?

Heeft u een marktkraam en is uw markt verkoopwagen toe aan vervanging, bent u van plan een paard aan te schaffen en zoekt u een gebruiksvriendelijke paardentrailer of vervoert u regelmatig spullen van grote afmeting en zoekt u een geschikte aanhanger? Konag Aanhangwagens & Trailers biedt u een ruim assortiment in allerlei soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers van verschillende merken en uit eigen productie. Ook voor uw aanhangwagen in Almelo en omstreken kunt u bij Konag terecht. Bent u geïnteresseerd in een aanhangwagen van Konag? Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van een persoonlijk en passend advies!

Konag helpt u aan de juiste aanhangwagen in Almelo!

Het assortiment aanhangwagens en trailers van Konag is ruim. Dus als u op zoek bent naar een aanhangwagen in Almelo, hebben wij veel opties. Zo verkopen wij markt-verkoopwagens, presentatiewagens, koelwagens, vrieswagens, huif aanhangwagens en meer. Door onze ruime showroom kunt u veel de verschillende wagens bekijken in de showroom, hebben wij veel van onze producten op voorraad en zijn wij in staat om snel te leveren. De merken die wij verkopen zijn onder andere: Proline, Easyline, Montana, Loady, Humbaur, Ifor Williams, Anssems, Hulco, Saris, Bücker en Careliner.

Maar wij voorzien in nog veel meer speciale aanhangwagens zoals enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau wagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagens, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, manchinetransporters, schamelwagens en aanhangwagens met laadkraan. Voor iedere klant hebben wij veel opties en wij denken altijd graag met u mee zodat u de aanhangwagen of paardentrailer vindt die geheel naar wens is. Onze service stopt niet nadat de koop gesloten is. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar specifieke accessoires voor uw aanhangwagen in Almelo, dan helpen wij u daar graag mee. Net als met onderhoud en reparatie aan uw wagen.

Voor uw aanhangwagen in Almelo bezoekt u onze showroom in Nagele

Het familiebedrijf Konag Aanhangwagens & Trailers is opgericht in 1998 als producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en trailers. Daarnaast bieden wij ook services aan in ouderhoud en reparatie van aanhangwagens. Het bedrijf is gevestigd in Nagele (ten zuiden van Emmeloord) en onze showroom kunt u vanuit het hele land goed bereiken via de A6 en de N50. Zo kunt u, bij de keuze voor uw perfecte aanhanger in Almelo, onze wagens eerst zelf goed kunt bekijken. Daarnaast is de showroom sinds 2015 aanzienlijk vergroot waardoor wij u nóg meer van onze producten kunnen tonen en nog meer aanhangwagens en paardentrailers direct uit voorraad kunnen verkopen.

De Overijsselse stad Almelo ligt in de regio Twente en heeft ongeveer 72500 inwoners. De gemeente is ontstaan uit een fusie tussen Ambt Almelo en Stad Almelo en ligt niet ver van andere Twentse steden als Enschede en Hengelo. Almelo is goed bereikbaar vanuit Deventer en Hengelo via de A35, waarbij de snelweg ten zuiden van Almelo loopt. De route naar onze showroom loopt via de N35 of N36 richting Zwolle. Vervolgens rijdt u via de N331 en N50 langs Kampen richting Nagele.

Info en Contact

Bij uw zoektocht naar de perfecte aanhangwagen in Almelo helpen wij u graag verder. Wij zijn benieuwd naar uw persoonlijke wensen en adviseren u graag over al onze mogelijkheden. U bent altijd welkom in onze showroom in Nagele! Kijk voor onze openingstijden, de routebeschrijving en onze contactgegevens op onze website!