aanhangwagen Amsterdam

Bent u op zoek naar een aanhangwagen in Amsterdam?

Heeft u een aanhangwagen in Amsterdam of omgeving nodig? Konag kan daarin voorzien. Wij hebben een breed assortiment aan aanhangwagens, zoals enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Welk type u ook nodig denkt te hebben, wij kunnen u altijd de aanhangwagen leveren die u nodig heeft. Kijk gerust eens rond op de website voor meer informatie over ons aanbod. Bij Konag beschikken we over ruimschootse ervaring met aanhangwagens en paardentrailers. Graag adviseren we u over de verschillende mogelijkheden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over een van onze aanhangwagens? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31(0)527 652 190 om verder te informeren, of kom eens langs om het aanbod met eigen ogen te bekijken op ons showterrein.

Een aanhangwagen nabij Amsterdam van hoge kwaliteit

Bij Konag Aanhangwagens & Trailers kunt u een aanhangwagen nabij Amsterdam kopen van hoge kwaliteit. Bij bieden diverse typen aanhangwagens aan van hoge kwaliteit, tegen scherpe en concurrerende prijzen. We hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding namelijk hoog in het vaandel staan. Ook is het mogelijk om, naast de standaard modellen, een op maat gemaakte wagen te kopen. Deze wordt voor u gebouwd op basis van uw specifieke wensen. Vraag daarvoor gerust een offerte aan.

Konag is gespecialiseerd op het gebied van aanhangwagens en biedt een verscheidenheid aan diensten aan. Als uw aanhangwagen onderhoud of reparaties behoeft bent u bij ons dus ook aan het juiste adres. Dit is van groot belang voor de wagen zelf, alsmede de verkeersveiligheid. Wij werken met gediplomeerde monteurs die de gehele wagen eens goed onder de loep kunnen nemen. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Neem gerust contact op voor een berekening van de kosten!

Over Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat aanhangwagens nabij Amsterdam levert. Wij zijn opgericht in 1998 en beschikken dus over ruimschootse ervaring en expertise. Naast aanhangwagens leveren we ook verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers. Daarnaast produceren we ook ons eigen brede aanbod aan aanhangers en zijn we leverancier van diverse merken. Naast eigen productiefaciliteiten beschikken we ook over een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling.

Wilt u eens langskomen op ons showterrein in Nagele? Met een uurtje rijden bent u er al. Neem vanaf Amsterdam de A1 naar de A6 via Almere en Lelystad. De A6 verlaat u vervolgens bij de afslag Urk/Nagele. Rij verder in de richting van Nagele en neem na ongeveer 2 kilometer de afslag Eggestraat. Na 400 meter neemt u de eerste afslag rechts de Hakstraat op. Ons showterrein is gevestigd op nummer 11.

Neem contact op voor meer informatie!

Voor vragen of opmerkingen over het kopen van een aanhangwagen vlakbij Amsterdam van Konag kunt u contact opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, WhatsApp +31(0)620903424 of chat (zie rechtsonder). Natuurlijk zien we u ook graag tegemoet op ons showterrein in Nagele.