aanhangwagen Barneveld

Woont u in het pluimvee centrum van het land en bent u op zoek naar een kwalitatieve aanhangwagen in Barneveld? Bij Konag hebben we alles in huis om u te ondersteunen.

Barneveld is al lange tijd het pluimvee centrum van heel Nederland. Pluimvee is dan ook op verschillende manieren onderdeel geworden van de lokale cultuur. Zo is er een kippen ras ontstaan dat de naam Barnevelder heeft gekregen en bevindt het Nederlandse pluimvee museum zich ook in Barneveld. Het lokale treintraject wat Barneveld verbindt met Amersfoort en Ede-Wageningen wordt ook wel het kippenlijntje genoemd. Elke zomer wordt in augustus het vier dagen durende Ballonfiësta Barneveld georganiseerd. Op dit festival zijn meer dan 35 verschillende luchtballonnen te zien waarvan een aantal een bijzondere en afwijkende vorm hebben.

Wilt u een aanhangwagen in Barneveld laten inspecteren of onderhouden? Dan zit u bij Konag goed, uw vakkundige BOVAG partner.

Bij Konag kunt u door het gehele jaar terecht voor een BOVAG onderhoudsbeurt van uw trailer of aanhangwagen in Barneveld. Veiligheid op de weg gaat voor alles. Dat betekend dat het belangrijk is uw voertuigen en dus ook uw aanhangwagens in Barneveld periodiek te laten controleren. Onze gediplomeerde monteurs lopen uw aanhangwagen of trailer van begin tot eind na en maken hierna een rapport met de resultaten. Afhankelijk van de rapportage kunt u in overleg met ons besluiten over te gaan tot onderhoud, reparatie of vervanging van onderdelen. Als u meer informatie wilt ontvangen over een BOVAG inspectie voor een van uw trailers of aanhangwagens in Barneveld, kunt u vrijblijvend contact opnemen via onze onderhouds pagina.

Welke aanhangwagen u ook wilt aanschaffen, bij Konag slaagt u gegarandeerd.

Naast inspectie en onderhoud bieden we ook een ruim assortiment van aanhangwagens en trailers aan. Ons assortiment bestaat uit aanhangwagens en trailers voor zowel zakelijke klanten als consumenten en de meeste modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. Ons assortiment bestaat uit A merken zoals Proline, Easyline en Montana waarbij hoogwaardige kwaliteit een garantie is. Onze aanhangwagens zijn inzetbaar voor een verscheidenheid aan doelen, zoals het vervoeren van goederen maar ook motoren en alles daartussenin. Voor een gedetailleerd overzicht van ons aanbod kunt u op onze productpagina terecht. We staan u graag te woord om uw aanschaf van een trailer of aanhangwagen in Barneveld goed geïnformeerd te kunnen doen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de aankoop van een aanhangwagen in Barneveld? We staan u graag te woord en bieden vrijblijvend advies!

Een aanhangwagen aanschaffen is in veel gevallen een flinke investering, zowel voor consumenten als zakelijke klanten. Om goed te kunnen investeren in een aanhangwagen voor Barneveld en omgeving moet u beschikken over de juiste informatie waar we u graag van voorzien. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar op +31 (0)527 652 190 of op Whatsapp via +31(0)620903424. Als u ons liever een mail stuurt is dat natuurlijk ook mogelijk via info@konag.nl. Als u ons via de livechat (zie groene balk rechtsonder in scherm) een vraag wilt stellen is dat ook een mogelijkheid. Voor een bezoek aan ons bedrijf in Nagele bent u ook meer dan welkom. Ons kantoor en showterein van 10.000 vierkante meter is bereikbaar via de A6 of via de N50 afhankelijk van uw vertrekpunt (Almere/Lelystad of Joure/Lemmer). Op onzecontactpagina kunt u meer informatie vinden over de routeromschrijving.