aanhangwagen Beverwijk

Een aanhangwagen in Beverwijk gezocht?

Gaat u binnenkort verhuizen, moet u afval wegbrengen of heeft u een andere lading te vervoeren? Bent u daarom op zoek naar een aanhangwagen in Beverwijk of omgeving? Dan bent u bij Konag aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat allerlei soorten aanhangwagens levert. U kunt onder meer bij ons terecht voor enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. We hebben dus altijd wel wat u nodig heeft. Voor meer informatie over ons assortiment en de mogelijkheden kunt u verder lezen op onze website.

Meer weten? Dan kunt u ook vrijblijvend contact opnemen. Wij beschikken over veel ervaring en kennis en adviseren u graag verder. Bel ons op +31(0)527 652 190, of bezoek ons showterrein in Nagele!

Hoogwaardige producten en concurrerende prijzen

Als specialist op het gebied van aanhangwagens leveren wij altijd aanhangwagens nabij Beverwijk van hoge kwaliteit. Toch worden deze aangeboden tegen lage en eerlijke prijzen. Wij vinden het aanbieden van onze producten tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding namelijk erg belangrijk. Wilt u een aanhangwagen op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden daarvoor te bespreken en vraag een offerte aan!

Ook kunt u Konag inschakelen voor onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen. Deze regelmatig laten controleren op mankementen is belangrijk voor zowel de wagen als uw veiligheid op de weg. Onze gediplomeerde monteurs kunnen de wagen in zijn geheel controleren en kijken daarbij onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Informeer gerust verder voor de kosten!

Over Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat sinds 1998 aanhangwagens levert. Wij hebben ons eigen grote showterrein in Nagele, alsmede eigen productiefaciliteiten en een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling. Konag levert een breed aanbod aan aanhangwagens nabij Beverwijk, van diverse merken tot door onszelf geproduceerde wagens.

Wilt u ons showterrein eens bezoeken? Vanuit Beverwijk is dat ruim een uur rijden. Ga de A22 op in Velsen-Noord en rij via de A9, A10 en A1 door naar de A6. Via Almere en Lelystad belandt u bij de afslag Urk/Nagele. Rij verder in de richting van Nagele en neem 2 ongeveer 2 kilometer de afslag Eggestraat. Na 400 meter neemt u de eerste afslag rechts de Hakstraat op, met ons showterrein op nummer 11.

Ja, ik heb een aanhangwagen in Beverwijk nodig!

Als u nog vragen heeft of een offerte wilt aanvragen voor een aanhangwagen nabij Beverwijk kunt u geheel vrijblijvend bellen naar +31(0)527 652 190. Ook zijn we bereikbaar via WhatsApp +31(0)620903424 of de chat op onze website. Kom ook eens langs op ons showterrein in Nagele!