aanhangwagen Boxmeer

Kom voor uw aanhangwagen in Boxmeer naar de Konag showroom!

Aanhangwagens zijn er in alle soorten en maten. Bij Konag Aanhangwagens & Trailers hebben wij een breed assortiment en verkopen wij alle denkbare soorten aanhangwagens. Zoek voor uw perfecte aanhangwagen in Boxmeer dus niet verder, maar bezoek onze showroom voor ons grote aanbod in diverse soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers. U kunt ook bij Konag terecht voor onderhoud en reparatie aan uw wagen. Onze medewerkers voorzien u graag van een deskundig advies waarbij zij rekening houden met al uw persoonlijke wensen. Bij Konag staat de klant voorop!

Naar welk type aanhangwagen in Boxmeer bent u op zoek?

Konag heeft een gevarieerd aanbod in aanhangwagens, waaronder: enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagens, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Er is veel mogelijk en voor gespecificeerde informatie per product en een compleet beeld van ons assortiment kunt u op onze productenpagina terecht. Daarnaast kunt u voor al uw vragen over een aanhanger kopen in Boxmeer altijd contact met ons opnemen via de telefoon +31(0)527 652 190, mail (mailto:info@konag.nl), WhatsApp +31(0)620903424, chat (zie rechtsonder) of kunt u een bezoek brengen aan ons bedrijf.

Konag biedt alles voor uw aanhangwagen in Boxmeer

Als producent en leverancier van aanhangwagens is familiebedrijf Konag Aanhangwagens & Trailers in Nagele (nabij Lelystad) al sinds 1998 actief in de aanhanger markt. In onze ruim opgezette showroom tonen wij een groot gedeelte van onze wagens en trailers van veel verschillende merken. Ook hebben wij de mogelijkheid om veel aanhangwagens en paardentrailers direct uit de voorraad te verkopen, zodat u snel geholpen kunt worden met de aankoop van uw aanhangwagen in Boxmeer.

Wij hebben ons daarnaast gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van aanhangwagens en werken met gediplomeerde monteurs. Goed onderhoud van uw aanhangwagen is erg belangrijk voor de verkeersveiligheid. Daarnaast verlengt het de levensduur van uw aanhangwagen. Wij raden dan ook aan om bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen of paardentrailer ieder jaar een BOVAG onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Maak gelijk een afspraak door het formulier in te vullen!

Voor meer informatie over uw aanhanger in Boxmeer

Nederland is een klein land met een grote verscheidenheid aan gebieden, steden en dorpen. Zo is Boxmeer met ruim 12000 inwoners een kleine plaats in de provincie Noord-Brabant vlak aan de Duitse grens. Boxmeer ligt op de linkeroever van de Maas, zo’n 14 kilometer ten noorden van Venray en zo’n 23 kilometer ten zuiden van Nijmegen. Boxmeer is goed bereikbaar via de snelwegen A73 en de A50.

Ook vanuit Boxmeer bent u natuurlijk altijd welkom in onze showroom vlakbij de A6 en N50. Op onze contactpagina vindt u onze gegevens, openingstijden en de routebeschrijving. De koffie staat voor u klaar!