aanhangwagen Delft

Wilt u gebruik maken van een aanhangwagen in Delft?

Bij Konag kunt u allerlei soorten aanhangwagens in Delft kopen. Denk hierbij aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers.
Welke aanhangwagen u ook wilt huren, bij Konag Aanhangwagens & Trailers bent u op de juiste plek. Neem gerust eens een kijkje bij onze producten in de webshop! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers en voorzien u graag van een goed en gedegen advies. Wanneer u interesse in bepaalde producten heeft, of wanneer er een vraag bij u speelt, kunt u gerust contact met ons opnemen via de telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. Toch langskomen? U bent van harte welkom op ons showterrein!

Ook maatwerk oplossingen mogelijk!

Konag beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van aanhangwagens. We hebben ons eigen BOVAG gecertificeerde onderhoudsafdeling, alsmede faciliteiten waarmee we zelf aanhangwagens kunnen produceren. Dat betekent ook dat we een aanhangwagen in Delft op maat voor u kunnen maken. Deze kan dan aan specifieke eisen die u hebt voldoen. Met Konag bent u verzekerd van een aanhangwagen van hoge kwaliteit die zowel betrouwbaar als duurzaam is. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Zou u graag ons showterrein bezoeken om het aanbod te bekijken? De makkelijkste route is via de A13 en A12 richting Utrecht, om vanaf daar via de A27 en A6 in de richting van Almere en Lelystad te rijden. Vervolg uw weg via de N352 in Nagele tot u de Hakstraat heeft bereikt.

Aanhangwagen in Delft repareren of onderhouden? Dat doet u bij Konag!

Het is van groot belang de aanhangwagen die u regelmatig gebruikt te laten onderhouden.
Uw aanhangwagen in Delft blijft veilig, en dit komt weer ten goede van de verkeersveiligheid.
Bij veelvuldig gebruik van de aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt iets wat wij u zeer aanraden. Gedurende deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag uw hele aanhangwagen. De monteurs kijken bijvoorbeeld naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen, enz. Konag maakt een kostencalculatie. Hierop wordt, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd. U kunt dan weer veilig de weg op. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Meer informatie nodig? Neem contact op!

Een aanhangwagen in Delft gezocht? Neem contact op met Konag via de telefoon +31(0)527 652 190, mail naar info@konag.nl, WhatsApp +31(0)620903424 of chat met ons (zie rechtsonder). Wilt u graag langskomen? De koffie staat voor u klaar!