aanhangwagen Deurne

Onafhankelijk van de aard van uw bedrijf of hobby, bij Konag vindt u voor elk doel een passende trailer of aanhangwagen in Deurne!

De eerste naam die Deurne kreeg was Durninum. Tijdens de middeleeuwen was er op de plek die nu Deurne heet veel begroeiing van doornstruiken. De letterlijke betekenis is dan ook de plek die met doornstruiken begroeit is. Deurne staat bekend om de twee kastelen die er in de middeleeuwen zijn gebouwd. Het grote kasteel is tijdens de tweede wereldoorlog helaas gebombardeerd maar het kleine kasteel is nog in goede staat.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een nieuwe of tweedehands aanhangwagen in Deurne? Bij Konag bieden we u een breed assortiment en grote voorraad.

Van enkelas bakwagens tot les aanhangwagens, ons assortiment bestrijkt het gehele spectrum. Dit betekent dat ongeacht waarvoor u een aanhangwagen nodig heeft, we u altijd een passend model aan kunnen bieden. Samen met u bekijken we de eisen die u stelt en vergelijken we modellen die voor u in aanmerking komen. Zo weet u zeker dat de investering die u doet duurzaam is en u er lang plezier van zult hebben. Op onze productpagina kunt u een overzicht vinden van de types en modellen aanhangwagens die wij aanbieden en veelal op voorraad kunnen leveren. Mocht u op zoek zijn naar een tweedehands aanhangwagen in Deurne dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Op onze tweedehands pagina kunt u zien welke gebruikte aanhangwagens wij op het moment te koop hebben.

Konag uw inspectie en onderhoud specialist voor uw trailer of aanhangwagen in Deurne.

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte trailers en aanhangwagens in Deurne, bieden we ook BOVAG inspectie en onderhoud aan. Of u uw trailer of aanhangwagen nu hobbymatig of voor uw zaak gebruikt, het is belangrijk dat hij betrouwbaar en veilig functioneert. Wanneer u merkt dat uw aanhangwagen net wat anders rijd dan gebruikelijk is het verstandig om hem een keer te laten inspecteren door onze gecertificeerde monteurs. In veel gevallen is het probleem verholpen met minimaal onderhoud. Ookk als een onderdeel gerepareerd of vervangen moet worden bent u bij Konag aan het goede adres.

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een trailer of aanhangwagen in Deurne? We staan u graag te woord!

We ondersteunen onze klanten graag bij het maken van de juiste keuze. Vaak vinden klanten het prettig om met een van onze specialisten te spreken en een vrijblijvend advies op maat te krijgen. We bieden u deze ondersteuning graag op de manier die u het prettigste vind, dit kan doormiddel van een telefoongesprek op +31 (0)527 652 190 of via Whatsapp op +31(0)620903424. Als u de voorkeur geeft om met ons te mailen kan dat ook via info@konag.nl. Het is ook mogelijk om uw vragen te stellen via onze online livechat (zie groene balk rechtsonder in scherm). Naast ondersteuning via de telefoon of het internet is een fysieke afspraak in ons bedrijf in Nagele ook altijd mogelijk. Ons showterein in Nagele bestrijkt 10.000 vierkante meter en is bereikbaar via de A6 of via de N50 afhankelijk van uw richting (Almere/Lelystad of Joure/Lemmer). Op onzecontactpagina staat nauwkeurig beschreven welke route u kunt volgen afhankelijk van uw vertrekpunt.