aanhangwagen Deventer

Op zoek naar een aanhangwagen in Deventer of omstreken?

Heeft u binnenkort een lading van A naar B te vervoeren? Zoekt u daarvoor, of om een andere reden, een aanhangwagen in Deventer of de omgeving daarvan? Maak kennis met Konag, een bedrijf uit Nagele dat gespecialiseerd is in aanhangwagens. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten aanhangwagens, met onder meer enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Voor elke lading hebben wij de juiste wagen klaar staan. Vraag gerust om advies, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Om vrijblijvend contact op te nemen kunt u ons bellen op +31(0)527 652 190. Wij zijn zeer ervaren en delen onze kennis graag met u. Liever de wagens even zelf komen bekijken? Bezoek dan ons showterrein in Nagele!

Een breed aanbod aan scherp geprijsde aanhangwagens

Bij Konag Aanhangwagens & Trailers zijn we trots op de prijs/kwaliteit verhouding die we bij al onze aanhangwagens kunnen aanbieden. Omdat veel van de wagens door onszelf geproduceerd worden kunnen we garant staan voor de kwaliteit daarvan. Ook zijn we daardoor in staat de kosten laag te houden en de aanhangwagen nabij Deventer tegen scherpe, concurrerende prijzen aan te bieden. Het is bij ons ook mogelijk om een speciale wagen te laten maken die aan bepaalde, door u gestelde eisen voldoet. Vraag daarvoor gerust eens een offerte aan!

Ook kunt u Konag inschakelen voor onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen. Deze regelmatig laten controleren op mankementen is belangrijk voor zowel de wagen als uw veiligheid op de weg. Onze gediplomeerde monteurs kunnen de wagen in zijn geheel controleren en kijken daarbij onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Informeer gerust verder voor de kosten!

Over Konag

Met een groot eigen showterrein gevestigd in Nagele, eigen productiefaciliteiten en een onderhoudsafdeling die over Bovag certificering beschikt is Konag al sinds 1998 dé specialist op het gebied van aanhangwagens. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan aanhangwagens nabij Deventer. Wij leveren zowel wagens van bekende merken, als door onszelf vervaardigde wagens.

Ons showterrein bezoeken? Vanaf Deventer is het slechts een uur rijden. Neem dan de N337 vanuit Deventer richting Zwolle. Rij vervolgens vanaf de N50 naar Kampen en Ens, waarna u de N352 pakt richting de Ploegstraat in Nagele. Vanaf daar kunt u makkelijk de Hakstraat bereiken. Ons showterrein vindt u aan nummer 11.

Ja, ik zoek een aanhangwagen in Deventer!

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het kopen van een aanhangwagen nabij Deventer? Neem dan vrijblijvend contact op. U kunt ons per telefoon bereiken via +31(0)527 652 190 (bellen) of +31(0)620903424 (WhatsApp), of middels de online chatfunctie op de website. Ook heten we u graag van harte welkom op ons showterrein in Nagele.