aanhangwagen Dieren

Vind uw aanhangwagen in Dieren bij Konag Aanhangers & Trailers!

Een aanhanger komt altijd goed van pas! Heeft u spullen te verhuizen, wilt u oude meubels afvoeren, zoekt u een trailer om uw paard in te vervoeren of heeft u juist een aanhangers nodig voor zakelijk gebruik? Konag Aanhangers & Trailers heeft een groot assortiment met een grote diversiteit in aanhangwagens zodat u ook de juiste aanhangwagen in Dieren kan vinden. Zo verkopen wij enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagens, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Dus ook voor uw aanhanger in Dieren slaagt u ongetwijfeld bij Konag!

Een aanhangwagen in Dieren kopen? Kom naar Konag!

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat al ruim 20 jaar veel verschillende soorten aanhangwagens verkoopt en produceert. Wanneer u op zoek bent naar een aanhangwagen in Dieren kunt u onder andere kiezen uit de volgende merken: Proline, Easyline, Montana, Loady, Humbaur, Ifor Williams, Anssems, Hulco, Saris, Bücker, Careliner etc. Konag staat voor een persoonlijke dienstverlening, advies op maat en goede, professionele service. Wij hebben een groot aantal van onze aanhangers opgesteld staan in onze showroom aan de Hakstraat 11 in Nagele (nabij Lelystad), dus komt u gerust eens een kijkje nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Als u liever eerst wat meer wil weten over alle verschillende type aanhangwagens die wij verkopen, kunt u zich ook eerst inlezen op onzeproductenpagina. Voor onderhoud en reparatie van uw aanhangwagen kunt ook ook bij Konag terecht.

Slechts 1 uur verwijderd van uw gloednieuwe aanhangwagen in Dieren

Het dorp Dieren (ongeveer 18500 inwoners) is onderdeel van de gemeente Rheden in Gelderland en ligt ingeklemd tussen de veelzijdige bossen van de Veluwezoom en de rivier de Ijssel. Het dorp ligt precies tussen Arnhem, Apeldoorn en Zutphen. Verder is Dieren goed bereikbaar en kun je binnen 20 minuten in Arnhem zijn en binnen 20 minuten op de A50 bij Apeldoorn rijden. Via de A50 kunt u in een uur bij onze showroom in Nagele zijn om uw gewenste aanhangwagen uit te zoeken.

Contact met Konag

Wij assisteren u graag bij vragen over onze producten. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor meer informatie en specifieke vragen. Wij zijn te bereiken via de telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)620903424, chat (zie rechtsonder) of website.