aanhangwagen Drachten

Op zoek naar een aanhangwagen in Drachten? Die vindt u bij Konag!

Bent u op zoek naar een mooie aanhangwagen in Drachten? Kies dan voor de echte expert en bekijk het ruime assortiment van Konag, producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers. Ook als u op zoek bent naar een zeer specifieke soort aanhangwagen in Drachten, kunt u bij ons hoogstwaarschijnlijk prima slagen. Naast de vele categorieën aanhangwagens en trailers bieden we binnen een categorie ook zeer veel maten en varianten van dezelfde soort aanhangwagen of trailer aan. Dus zoekt u een mooie aanhangwagen voor in Drachten of omgeving? Kom langs bij Konag of bekijk direct ons gehele assortiment online op de website!

Over Konag

Wellicht bent u al bekend met Konag en hebt u ‘ons’ eens zien rijden of heeft u ons pand met showroom nabij de A6 en de N50 eens gezien. Sinds 1998 zijn wij actief als producent en leverancier van de meest uiteenlopende aanhangwagens en trailers en we zijn sindsdien aanzienlijk gegroeid. In 2015 hebben we onze buitenshowroom ruim uitgebreid, waardoor we u nog meer kunnen laten zien. Konag verkoopt rechtstreeks aanhangwagens en paardentrailers aan particulieren (en bedrijven).

Ons assortiment trailers en aanhangwagens

Of u nu goederen, een boot, een paard of iets heel anders wilt kunnen vervoeren, het hebben van een eigen trailer of aanhangwagen bij u in Drachten is dan wel zo handig. Voor iedere soort lading heeft Konag wel een geschikte trailer of aanhangwagen beschikbaar. Zo slaagt u altijd bij ons. Daarbij mag u altijd passend advies verwachten als u ons laat weten wat uw wensen zijn. Door ons ruime aanbod en de vele keuzes die u heeft, helpen wij u graag, zodat u altijd uitkomt bij de meest perfecte aanhanger voor u in Drachten. Bekijk hier ons complete assortiment aanhangwagens en trailers.

Hoe zit het met onderhoud?

Wanneer u bij Konag Aanhangwagens & Trailers een aankoop doet mag u na uw aankoop ook nog service van ons verwachten, en wel in de vorm van onderhoud. Als u onderhoud en reparatie nodig heeft aan uw aanhangwagen in Drachten, kunt u gewoon bij ons terecht. Goed onderhoud is belangrijk als u de aanhanger regelmatig gebruikt. Allemaal met het oog op de verkeersveiligheid en de veiligheid van uw lading. Gebruikt u de aanhangwagen zeker regelmatig? Dan raden we de jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan. Voor meer informatie over onze onderhoudsservice en voor het maken van een afspraak kunt u hier klikken.

Ontdek Drachten

Drachten ligt in het noorden van ons land in het mooie Friesland. In Drachten wonen zo’n 45.000 inwoners, waardoor deze stad eigenlijk als een groot dorp aanvoelt. Ons kent ons is het in Drachten en u kunt leuk winkelen in het centrum. In de omgeving van Drachten vindt u echter ook prachtige natuur en bossen om heerlijk te wandelen. Drachten is stedelijk en natuurlijk tegelijk. Ontdek Drachten en ga eens naar een mooie voorstelling de Schouwburg De Lawei of breng met de kinderen een bezoekje aan het Spijkerdorp, waar ze zelf hutten en meer kunnen bouwen van hout. Drachten is prachtig en natuurlijk zeggen ze daarfryslan boppe!

Meer weten?

Wilt u online graag uw trailer opties verkennen? Bekijk dan ook zeker even onze huidige acties en aanbiedingen. Wie weet zit hier precies de aanhangwagen voor in Drachten bij die u zoekt! Niet geschoten is altijd mis, dus het is zeker de moeite waard om onze acties te bekijken. U kunt ook terecht in onze showroom aan Hakstraat 11 te Nagele. Bekijk onze website voor exacte openingstijden.