aanhangwagen Drenthe

Aanhangwagens in omgeving Drenthe gezocht?

Op zoek naar een organisatie die aanhangwagens in of nabij Drenthe verkoopt? Konag Aanhangwagens & Trailers heeft een breed assortiment aan aanhangwagens, met meer dan 500 verschillende soorten die direct uit voorraad leverbaar zijn! Wij leveren zowel aanhangwagens voor particulier gebruik als voor zakelijk gebruik. Dient de wagen aan bepaalde eisen te voldoen? Bij ons is ook maatwerk mogelijk. Wij verzorgen zelf de productie en kunnen u een betrouwbare aanhangwagen leveren dat precies aan uw specifieke wensen voldoet.

Meer weten? Bel dan eens naar +31(0)527 652 190 voor vrijblijvend advies, of kom langs bij ons showterrein in Nagele.

Uw partner op het gebied van aanhangwagens nabij Drenthe

Als specialist in aanhangwagens weten we bij Konag precies wat er nodig is om aanhangwagens betrouwbaar en duurzaam te maken. Omdat we veel van de aanhangwagens zelf produceren kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen, alsmede concurrerende prijzen. Ook bieden we maatwerk oplossingen aan, voor diegene die een aanhangwagen nabij Drenthe zoekt die aan specifieke eisen dient te voldoen. Vraag daarvoor gerust een offerte aan!

Ook voor reparaties of periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gediplomeerde monteurs zijn echte vakmannen en neem de aanhangwagen van A tot Z onder de loep. Wij controleren onder andere de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de verkeersveiligheid wanneer u met de aanhangwagen de weg op gaat.

Over Konag Aanhangwagens & Trailers

Bij Konag Aanhangwagens & Trailers, een familiebedrijf dat sinds 1998 actief is, kunt u terecht voor verschillende aanhangwagens nabij Drenthe. Wij leveren onder meer enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Deze kunnen vanuit onze eigen productiefaciliteiten geproduceerd worden. Daarnaast beschikken we ook over een eigen Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling en een showterrein in Nagele dat meer dan 10.000 vierkante meter bedraagt.

Om ons showterrein vanuit Drenthe te bezoeken kunt u de A28 volgen in de richting naar Zwolle, om vanaf daar via de E232 en N50 in de richting van Kampen, Ens en Nagele te rijden. Bij Ens gaat u over op de N352. Pak bij Nagele de afslag Ploegstraat, en rij via de Eggestraat de Hakstraat in. Ons showterrein bevindt zich op nummer 11.

Neem gerust contact op!

Heeft u nog vragen, of kunt u wel wat advies gebruiken? Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden! U kunt daarvoor vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar +31(0)527 652 190 of een WhatsApp bericht te sturen naar 31(0)620903424. Het is ook mogelijk om een bericht achter te laten via de online chatfunctie (deze vindt u rechts onder op de website).