aanhangwagen Utrecht

Aanhangwagen in Utrecht gezocht? Altijd op voorraad bij Konag!

Heeft u een aanhangwagen in Utrecht nodig voor particulier of zakelijk transport? Maak kennis met Konag Aanhangwagens & Trailers, uw partner op het gebied van aanhangwagens. Wij zijn leverancier van een breed aantal verschillende aanhangwagens, van diverse merken. Waar u de wagen ook voor nodig heeft, wij kunnen in uw behoeftes voorzien. Al onze aanhangwagens zijn betrouwbaar en kunnen uit voorraad geleverd worden. Ook kunt u ons inschakelen voor maatwerk, indien de aanhangwagen aan specifieke eisen dient te voldoen.

Om verder te informeren over onze mogelijkheden kunt u ons vrijblijvend contacteren door te bellen naar +31(0)527 652 190. Graag adviseren we u verder. Het aanbod zelf eens bekijken? Bezoek dan ons showterrein in Nagele!

Uw specialist in aanhangwagens

Konag is zeer gespecialiseerd op het gebied van aanhangwagens en weet welke eisen er aan betrouwbare en hoogwaardige aanhangwagens worden gesteld. De aanhangwagens in ons assortiment zijn daar dan ook zorgvuldig op geselecteerd. Wij bieden een breed aanbod aan aanhangwagens aan tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor betrouwbare en duurzame aanhangwagens nabij Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres! Ook leveren we maatwerk oplossingen. Vanuit onze eigen productiefaciliteiten kunnen we wagens vervaardigen die voldoen aan door u gestelde eisen. Vraag gerust eens naar de prijzen!

Daarnaast verzorgen wij reparatiewerkzaamheden en kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud. Dat is van het grootste belang voor de goede staat van uw aanhangwagen en uw verkeersveiligheid. Onze gecertificeerde monteurs kunnen onder meer de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen controleren en u weer met een gerust hart de weg op sturen.

Over Konag Aanhangwagens & Trailers

Als familiebedrijf dat in 1998 werd opgericht is Konag Aanhangwagens & Trailers de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een bekende leverancier van aanhangwagens nabij Utrecht en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten aanhangwagens, zoals enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Tevens hebben we de beschikking over onze eigen productiefaciliteiten en een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling.

Wilt u ons showterrein in Nagele eens bezoeken? Vanuit Utrecht bent u daar met een uurtje. Ga de Ring Utrecht/A27 op en volg de A27 en A6 naar de Domineesweg/N352 in Nagele. Kies vervolgens voor de afrit 13-Urk vanaf de A6. Op een gegeven moment kunt u de afslag Eggestraat pakken, om vervolgens na 400 meter de eerste afslag rechts de Hakstraat in te kunnen rijden. Daar treft u ons showterrein aan op nummer 11.

Ja, ik zoek een aanhangwagen in omgeving Utrecht!

Voor vrijblijvend advies omtrent de mogelijkheden voor een aanhangwagen nabij Utrecht, of het aanvragen van een offerte, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)527 652 190 of +31(0)527652190 (WhatsApp).