Almelo is een stad en een gemeente in Overijssel, Almelo ligt in de regio Twente. Almelo is ontstaan uit een fusie tussen Ambt Almelo en Stad Almelo. De gemeente Almelo heeft ongeveer 72500 inwoners. Almelo is vanuit Deventer en Hengelo goed te bereiken via de snelweg A35. De snelweg loopt ten zuiden van Almelo. De N35 heeft een verbinding met Zwolle, de N36 loopt richting de provincie Drenthe.

Heeft u een aanhangwagen of aanhanger nodig? Bent u werkzaam of woonachtig in Almelo of omstreken? Dan is Konag Aanhangwagens het juiste adres voor u! Konag heeft vele aanhangwagens of aanhangers op voorraad staan, waardoor wij snel kunnen leveren.

Bent u op zoek naar een aanhangwagen in aanhangwagen Almelo? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres!

Konag voorziet u in allerlei soorten aanhangwagens in aanhangwagen Almelo. U kunt hierbij denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aaanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Werkelijk alle soorten aanhangwagens kunt in vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Klik hier voor onze producten. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken op ons showterrein.

Uw aanhangwagen in aanhangwagen Almelo kopen, leasen of huren? Kom naar Konag Aanhangwagens & Trailers.

Naast het kopen van een aanhangwagen in aanhangwagen Almelo zijn er ook opties om te leasen of te huren. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen, dan kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier. Mocht u af en toe een aanhangwagen in aanhangwagen Almelo nodig hebben dan kunt u een aanhangwagen huren voor een bepaalde termijn. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment aanhangwagens voor privé of zakelijk gebruik. Voor het huren van een aanhangwagen bent u bij Konag aan het juiste adres. Klik hier voor onze huur aanhangwagens.

Onderhoud en reparatie voor uw aanhangwagen in aanhangwagen Almelo? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Onderhoud aan een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Meer informatie over aanhangwagens, kopen, leasen, huren, onderhoud of reparatie? Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers.

U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527652190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.