Alkmaar is een gemeente in Noord-Holland. De gemeente bestaat uit de stad Almaar, Oudorp, een deel van Koedijk en het grondgebied van de gemeente Graft-De Rijp en Schermer. Alkmaar, de gemeente, heeft rond de 110000 inwoners en is de vijfde gemeente van Noord-Holland. Alkmaar staat bekend als de kaasstad, de inwoner van Alkmaar wordt Alkmaarder genoemd maar heet ook wel kaaskop.

Heeft u een kipper, kiepaanhangwagen of kiepwagen nodig? Bent u werkzaam of woonachtig in Alkmaar of omstreken? Dan is Konag Aanhangwagens het juiste adres voor u! Konag heeft vele kippers en kiepaanhangwagens op voorraad staan, waardoor wij snel kunnen leveren.

Bent u op zoek naar een kipper in Alkmaar? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres!

AlkmaarKonag levert diverse soorten kiepwagens. Een kipper is een ideaal vervoersmiddel voor zand, stenen of tuinafval. De kiepmogelijkheid op een aanhangwagen bespaard veel tijd. De kiep aanhangwagens kunnen handbediend of elektrisch bediend geleverd worden. Kipper aanhangwagens zijn in diverse afmetingen leverbaar en er zijn vele opties mogelijk. Bijvoorbeeld: oprijplaten opgeborgen in een slede, verlaagd chassis, opzetborden in diverse hoogtes en loofrekken. Tevens hebben we in onze showroom ongeremde kiepwagen tot 750 kilo, welke zonder E rijbewijs. Klik hier voor onze producten. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van kippers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de kippers te bekijken op ons showterrein.

Uw kipper in Alkmaar kopen of leasen? Kom naar Konag Aanhangwagens & Trailers.

Naast het kopen van een kiepwagen in Alkmaar zijn er ook opties om te leasen. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een kipper aanhangwagen, dan kunt u ervoor kiezen om een kiep-aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier.

Onderhoud en reparatie voor uw kiepwagen in Alkmaar? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Onderhoud aan een kipper die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw kipper en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw kiep-aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele kiep-aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de kiepwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Meer informatie over kiep-aanhangwagens, kopen, leasen, onderhoud of reparatie? Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers.

U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527652190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.

Translate »