Almelo is een stad en een gemeente in Overijssel, Almelo ligt in de regio Twente. Almelo is ontstaan uit een fusie tussen Ambt Almelo en Stad Almelo. De gemeente Almelo heeft ongeveer 72500 inwoners. Almelo is vanuit Deventer en Hengelo goed te bereiken via de snelweg A35. De snelweg loopt ten zuiden van Almelo. De N35 heeft een verbinding met Zwolle, de N36 loopt richting de provincie Drenthe.

Heeft u een koelaanhangwagen of koeltrailer nodig? Bent u werkzaam of woonachtig in Almelo of omstreken? Dan is Konag Aanhangwagens het juiste adres voor u! Konag heeft vele koelaanhangwagens of koeltrailers op voorraad staan, waardoor wij snel kunnen leveren.

Bent u op zoek naar een koelwagen in Almelo? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres!

AlmeloKoelaanhangwagens van Konag voor het koelen van voeding en dranken in Almelo. Konag koelwagens zijn voorzien van uitstekende koelmotoren, welke geluidsarm zijn en weinig onderhoud behoeven. De koeltrailers zijn opgebouwd met 50 mm dikke isolatieprofielen waardoor een lage temperatuur in de wagen gerealiseerd kan worden. De deuren worden voorzien van dikke rubbers zodat de wagen goed afgesloten kan worden. Koelwagens van Konag zijn er in diverse afmetingen en modellen verkrijgbaar. Klik hier voor onze producten. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van koelwagens en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de koelwagens te bekijken op ons showterrein.

Uw koelaanhangwagen in Almelo kopen, leasen of huren? Kom naar Konag Aanhangwagens & Trailers.

Naast het kopen van een koelwagen in Almelo zijn er ook opties om te leasen of te huren. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een koel-aanhangwagen, dan kunt u ervoor kiezen om een koelaanhanger te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier. Mocht u af en toe een koel-aanhangwagen in Almelo nodig hebben dan kunt u een koelwagen huren voor een bepaalde termijn. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment koelwagen voor privé of zakelijk gebruik. Voor het huren van een koelwagen bent u bij Konag aan het juiste adres. Klik hier voor onze huur koel-aanhangers.

Onderhoud en reparatie voor uw koel-aanhangwagen in Almelo? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Onderhoud aan een koelwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw koelwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw koelwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele koel-aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de koel-aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Meer informatie over koelwagens, kopen, leasen, huren, onderhoud of reparatie? Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers.

U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527652190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.

Translate »