Emmeloord is de hoofdplaats van de Noordoostpolder. Emmeloord ligt in het noordelijke deel van de provincie Flevoland. Emmeloord telt meer dan 26.000 inwoners.  Bij de inrichting van de Noordoostpolder is men uitgegaan van een centraal punt, dit is Emmeloord. Om Emmeloord heen liggen de kleinere dorpen: Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Bant, Rutten, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg en Ens. Het centrale punt, Emmeloord wordt geaccentueerd door de poldertoren. Emmeloord is goed bereikbaar via de A6 (Joure /  Amsterdam) en de N50 (Zwolle / Kampen).

Heeft u een motortrailer of motoraanhangwagen nodig? Bent u werkzaam of woonachtig in Emmeloord of omstreken? Dan is Konag Aanhangwagens het juiste adres voor u! Konag heeft vele motortrailers en motoraanhangwagens op voorraad staan, waardoor wij snel kunnen leveren.

Bent u op zoek naar een motortrailer in Emmeloord? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres!

EmmeloordEen motoraanhanger is een goede aanschaf voor mensen die regelmatig op pad gaan met hun motor naar bijvoorbeeld wedstrijden of tourvakanties in Emmeloord. Een gesloten motoraanhangwagen heeft als voordeel dat u uw motor en uw motorbenodigdheden veilig en droog op kunt bergen zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte in uw auto. Onder de aanhangwagens zijn steunpoten geplaatst voor extra stabiliteit en veel gesloten aanhangwagens zijn voorzien van een deur met draai-klep combinatie, zodat de motor makkelijk naar binnen gereden kan worden. Klik hier voor onze producten. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van motortransporters en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de motor-transporters te bekijken op ons showterrein.

Uw motortransporter in Emmeloord kopen of leasen? Kom naar Konag Aanhangwagens & Trailers.

Naast het kopen van een motor-transporter in Emmeloord zijn er ook opties om te leasen. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een motor-transporter, dan kunt u ervoor kiezen om een motortransporter te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier.

Onderhoud en reparatie voor uw motortrailer in Emmeloord? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Onderhoud aan een motor-trailer die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw motor-trailer en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw motor-trailer is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele motortrailer. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de motortrailer onderhouden of gerepareerd wordt. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Meer informatie over motortrailer, kopen, leasen, onderhoud of reparatie? Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers.

U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527652190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.

Translate »