Almelo is een stad en een gemeente in Overijssel, Almelo ligt in de regio Twente. Almelo is ontstaan uit een fusie tussen Ambt Almelo en Stad Almelo. De gemeente Almelo heeft ongeveer 72500 inwoners. Almelo is vanuit Deventer en Hengelo goed te bereiken via de snelweg A35. De snelweg loopt ten zuiden van Almelo. De N35 heeft een verbinding met Zwolle, de N36 loopt richting de provincie Drenthe.

Heeft u een paardentrailer of veetrailer nodig? Bent u werkzaam of woonachtig in Almelo of omstreken? Dan is Konag Aanhangwagens het juiste adres voor u! Konag heeft vele paardentrailers op voorraad staan, waardoor wij snel kunnen leveren.

Bent u op zoek naar een paardentrailer in Almelo? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres!

AlmeloKonag biedt diverse soorten paardentrailers aan in Almelo, bijna alle trailers zijn direct uit voorraad leverbaar. Paarden trailers in Almelo zijn er in diverse soorten en maten. Konag heeft alleen aluminium en polyester trailers in het assortiment. Trailers van aluminium of polyester hebben namelijk het grote voordeel dat zij niet kunnen rotten, waardoor zij jarenlang meegaan en onderhoudsarm zijn. U kunt bij Konag terecht voor de volgende merken:

  • Proline
  • Careliner
  • Montana
  • Ifor Williams
  • Humbaur

Klik hier voor onze producten. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied paardentrailers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de paardentrailers te bekijken op ons showterrein.

Uw paardentrailer in Almelo kopen of leasen? Kom naar Konag Aanhangwagens & Trailers.

Naast het kopen van een paardentrailer in Almelo zijn er ook opties om te leasen. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een paardentrailer, dan kunt u ervoor kiezen om een paardentrailer te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment paardentrailers voor privé of zakelijk gebruik.

Onderhoud en reparatie voor uw paardentrailer in Almelo? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Onderhoud aan een paardentrailer die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw paardentrailer, uw paard en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw paardentrailer is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele paardentrailer. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de paardentrailer onderhouden of gerepareerd wordt. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Meer informatie over paardentrailers, kopen, leasen, onderhoud of reparatie? Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers.

U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527652190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.

Translate »