Bent u op zoek naar een paardentrailer in Ede? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres!

EdeKonag biedt diverse soorten paardentrailers aan in Ede, bijna alle trailers zijn direct uit voorraad leverbaar. Paarden trailers in Ede zijn er in diverse soorten en maten. Konag heeft alleen aluminium en polyester trailers in het assortiment. Trailers van aluminium of polyester hebben namelijk het grote voordeel dat zij niet kunnen rotten, waardoor zij jarenlang meegaan en onderhoudsarm zijn. U kunt bij Konag terecht voor de volgende merken:

  • Proline
  • Careliner
  • Montana
  • Ifor Williams
  • Humbaur

Klik hier voor onze producten. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied paardentrailers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de paardentrailers te bekijken op ons showterrein.

Uw paardentrailer in Ede kopen of leasen? Kom naar Konag Aanhangwagens & Trailers.

Naast het kopen van een paardentrailer in Ede zijn er ook opties om te leasen. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een paardentrailer, dan kunt u ervoor kiezen om een paardentrailer te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment paardentrailers voor privé of zakelijk gebruik.

Onderhoud en reparatie voor uw paardentrailer in Ede? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Onderhoud aan een paardentrailer die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw paardentrailer, uw paard en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw paardentrailer is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele paardentrailer. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de paardentrailer onderhouden of gerepareerd wordt. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Meer informatie over paardentrailers, kopen, leasen, onderhoud of reparatie? Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers.

U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527652190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.