Boottrailer tweedehands | Konag

Boottrailer

Bent u op zoek naar een boottrailer? Dan bent u bij Konag aan het juiste adres.
Bij een boottrailer gaat het om het veilig vervoeren van uw boot, ook de wegligging van uw boottrailer is van groot belang. Boottrailers worden veelal gebruikt voor het vervoeren van boten naar hun stalling en ligplaats of worden vervoerd naar het vakantieadres, belangrijk is om te kijken of de boottrailer met zoet of zout water in aanraking komt om op basis daarvan het juiste chassis te kiezen.

 

Art. nr. 9572
Kalf boottrailer
  • Maatvoering:920x230 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3500 kg
  • Eigen gewicht:800 kg
  • Bouwjaar:2016
 
verkocht
Meer informatie

Bij de aanschaf van een boottrailer, kunt u zich eerst afvragen wat voor boot of boten u wilt gaan vervoeren. Konag heeft kielboottrailers, sloeptrailers, rubberboottrailers en motorboottrailers is haar assortiment. Boottrailers zijn in de meeste uitvoeringen, voorzien van kielrollen, kimrollen en een boegsteun. Grotere boottrailers worden meestal voorzien van een lier met liersteun. De kleinere boottrailers zijn meestal voorzien van een verstelbare verlichtingsbalk zodat u diverse formaten boten kunt vervoeren.

Prijs- kwaliteitverhouding

Konag heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een scherpe inkoop kunnen wij een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding garanderen. Konag heeft diverse boottrailers op voorraad staan waardoor deze uit voorraad leverbaar is. Een boottrailer bij Konag kan afleveringsgereed gemaakt worden terwijl u wacht.

Boottrailer & onderhoud

Onderhoud aan een boottrailer die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang. Bij regelmatig gebruik van uw boottrailer is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele boottrailer.

Contact
Whatsapp bericht
Bel direct