Laadkraan aanhangwagen kopen? | Konag

Plateauwagen met laadkraan of aanhangwagenkraan

Plateauwagens van Konag kunnen worden voorzien van een aanhangwagenkraan. Deze laadkraan is volledig elektrisch / hydraulisch te bedienen. De wagen kan naar uw wensen worden gebouwd. Hieronder ziet u een overzicht van voorbeelden die speciaal voor onze klanten zijn gebouwd.

Art. nr. 1130
Plateauwagen met speciale aanhangwagenkraan
 • Maatvoering:300x185 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:2700 kg
 • Eigen gewicht:405 kg
€ 5725,00 excl btw
€ 4950,00 excl btw
Leaseprijs vanaf € 98.18 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
Art. nr. 10919
Plateau-aanhangwagen met laadkraan
 • Maatvoering:300x185 (LxBxH)
 • Bruto draagvermogen:3500 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Aluminium gereedschapkist voor aanhangwagen
Proline gereedschapkist of opbergbox
Art. nr. 2504
Gereedschapkist
  € 345,00 excl btw
  € 285,00 excl btw
  Meer informatie

  Aanhangwagen met laadkraan

  De aanhangwagenkraan kan geleverd worden met diverse reikwijdtes, waardoor zonnepanelen, betonplaten etc. gemakkelijk van de plateau wagen afgehaald kunnen worden. De laadkraan kan voorzien worden van een 12, 24 of 230 of 240 Volt motor. De kraan heeft uitschuifbare giekdelen en heeft o.a. een hydraulische draaikrans. Konag kan u een advies geven over de plaatsing van de kraan, zodat op een optimale manier kan heffen en dalen.

  Lees meer

  Plateauwagens worden speciaal naar wensen van de klant gemaakt. Zo kunnen de plateauwagen en de kraan in elke gewenste kleur worden gespoten zodat deze een mooi geheel vormen met uw bedrijfsauto. De plateauwagen is in diverse afmetingen beschikbaar. Tevens kan de plateauwagen worden voorzien uitdraaisteunen waardoor de aanhangwagen stabiel staat.

  Konag heeft de prijs – kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een scherpe inkoop kunnen we een goede prijs – kwaliteit verhouding garanderen. Konag heeft altijd diverse plateauwagens op voorraad staan. U bent welkom om onze showroom in Nagele te bezichtigen of vraag een offerte aan.