Saris | Konag

Interesse in open of gesloten wagen van Saris aanhangwagens? U bent van harte welkom bij Konag Aanhangwagens. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan aanhangers van dit kwalitatieve merk dat afkomstig is uit de provincie Noord-Brabant. Het doel van Saris? Professionele aanhangwagens produceren die het werk voor u doen en de basis vormen van uw succes.

Welke aanhanger van dit merk u uiteindelijk ook kiest: u bent gegarandeerd van een aanhanger die samengesteld is uit hoogwaardige materialen. Van een gesloten tandemasser tot een kipper, of heeft een plateauwagen uw voorkeur? Bekijk het aanbod van Konag en neem contact op voor meer informatie. Of vraag direct een offerte aan!

“Voor welk model u ook kiest: de hoge kwaliteit blijft te allen tijde gegarandeerd”

Aantal assen:

Merk:

Type:

Bruto laadvermogen:

Baklengte:

Sorteer op:

Saris aanhangwagen kopen bij Konag

Waarom een Saris aanhangwagen kopen bij Konag? De voordelen op een rij:

  • Uitgebreid assortiment
  • Maatwerk is ook mogelijk
  • Bovag gecertificeerd

Bekijk het aanbod aan Saris aanhangwagens en lees verder voor meer informatie. Wilt u meer informatie of het aanbod in het echt bekijken? Kom gerust eens langs op ons uitgebreide showterrein of neem contact op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Innovatieve en kwalitatieve aanhangwagens

Wensen en behoeften van gebruikers en dealers worden continu geïnventariseerd. Daardoor bewijst Saris keer op keer dat ze elk vervoersprobleem kunnen tackelen en zo komen er steeds betere aanhangwagens op de weg. Saris is een begrip in Nederland en andere landen. Dagelijks gaan vele klanten, uit verschillende vakgebieden, met hun Saris aanhangwagen op pad.

Dit merk produceert aanhangwagens met een doordachte constructie, sterke bouwwijze, multifunctionele opbouw en gebruik van hoogwaardige materialen. De aanhangwagens zijn zeer gebruiksvriendelijk in gebruik.

Uitgebreid aanbod

Wij van Konag beschikken over een uitgebreid aanbod aan aanhangers. Juist doordat wij beschikken over zo’n uitgebreid aanbod, is er altijd een aanhangwagen die aansluit op uw wensen. Ongeacht uw budget en uw vervoersbehoefte.

Van een kipper tot een gesloten tandemasser:

Gebruiksvriendelijk en modulair opgebouwd

Er zijn verschillende redenen waarom mensen al jarenlang kiezen voor een aanhangwagen van Saris. De voordelen van aanhangwagens van dit merk op een rij:

  • De aanhangwagens van Saris zijn modulair opgebouwd, onderdelen, bijvoorbeeld in geval van schade, kunnen makkelijk vervangen worden
  • De aanhangwagens van Saris worden veelvuldig getest en beoordeeld, op de aanhangwagens van Saris zit daarom standaard 2 jaar garantie
  • Kwaliteit is voor Saris erg belangrijk, alle aanhangwagens worden gebouwd volgens de kwaliteitsnorm ISO-9001.
  • Saris aanhangwagens hebben een goede balans tussen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid

“Betrouwbaarheid, robuuste design, hoogwaardige materiaalkeuze, gebruiksvriendelijkheid en uitstekende kwaliteit.”

Sinds 1959

Saris Aanhangers BV bestaat sinds 1959, in die tijd bouwt men zo’n 600 tot 800 aanhangwagens per jaar. In 1965 specialiseert Saris zich verder in het bouwen van aanhangwagens en loopt de productie verder op. In 1971 breidt het bedrijf uit met een automatische lakstraat, waardoor aanhangwagens weerbestendig worden.

In 1989 doen de lasrobots hun intrede daarmee zorgt Saris ervoor dat ze continu dezelfde hoge kwaliteit van hun aanhangwagens kunnen garanderen. In de daarop volgende jaren breidt Saris steeds verder uit.

Prijzen

De prijzen van een Saris aanhanger variëren en zijn afhankelijk van het model dat u kiest. De prijzen staan vermeld bij onze aanhangers, mocht u meer informatie hier over willen hebben dan kunt u ons het beste even bellen of mailen.

Is het doen van een grote investering in de vorm van bijvoorbeeld een plateauwagen momenteel niet haalbaar voor uw bedrijf? Dan is het ook mogelijk om een aanhangwagen te leasen. De laagste leaseprijs bedraagt €50-, per maand, met een duur van 60 maanden. Voor meer informatie over de prijzen raden we aan een offerte aan te vragen.

“De beste kwaliteit voor de beste prijs”

Familiebedrijf Konag Aanhangwagens

Konag Aanhangwagens verkoopt diverse soorten Saris aanhangwagens. In het assortiment van Konag bevinden zich voornamelijk bakwagens, plateauwagens en gesloten aanhangers..

Konag Aanhangwagens is specialist op het gebied van aanhangers en is gevestigd in Nagele vlakbij de A6 en de N50 waardoor wij vanuit het hele land goed bereikbaar zijn. Benieuwd naar een bakwagen van Saris?

Bezoek ons showterrein

We begrijpen dat u de aanhanger of bakwagen misschien eerst in het echt wilt bekijken en uitproberen. Dat kan! U bent van harte welkom op ons showterrein aan de Hakstraat 11 in Nagele, vlakbij de A6 en de N50. Daardoor zijn wij vanuit het hele land goed bereikbaar zijn.

Benieuwd naar een aanhanger van Saris of van de andere merken? Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

Saris aanhangwagen kopen?

Bekijk ons uitgebreide aanbod en neem contact op voor meer informatie. U bent ook altijd van harte welkom op ons uitgebreide showterrein in Nagele. Daar kunt u het gehele aanbod aan Saris aanhangwagens bekijken en deskundig advies ontvangen van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Heeft u een vraag over een Saris aanhangwagen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt contact opnemen door een boodschap en uw contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar.

U kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen via 31 (0)527 652 190. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug om u van meer informatie te voorzien.

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl

Translate »