koelwagen Friesland

Koelwagen in Friesland kopen? Konag levert uit voorraad!

Wilt u producten vervoeren die onder een bepaalde temperatuur moeten blijven? Bent u daarvoor op zoek naar een koelwagen in Friesland? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers bent u daarvoor op de goede plek belang. Wij zijn leveranciers van koelwagens en andere transport wagens die gebruikt kunnen worden voor het transport van goederen als ijs, groenten of bloemen. De temperatuur in deze wagens is te controleren, waardoor u met een gerust hart uw goederen kunt vervoeren.

Wilt u verder informeren over de mogelijkheden? Bel dan naar +31(0)527 652 190 of bezoek ons showterrein in Nagele. Wij voorzien u graag van meer informatie over onze koelwagens.

Over ons

Met eigen productiefaciliteiten, een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling en een showterrein dat uitstrekt over een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter is Konag dé leverancier van koelwagens te Friesland en andere soorten aanhangwagens. Ons familiebedrijf is sinds 1998 actief en is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam. Met een breed assortiment aan producten weten wij altijd de juiste oplossing te leveren.

Om ons showterrein met de auto te bereiken kunt u via de A32 (en eventueel vervolgens via de A7 en A6, de N351 of de N333) in de richting van Emmeloord rijden. Vervolg uw weg via de A6 en rij vanaf daar de N717 en N716 op. In Nagele neemt u de afslag Eggestraat en vervolgens de afslag Hakstraat. Ons showterrein treft u aan op nummer 11.

Konag heeft altijd de juiste oplossing

Met meer dan 20 jaar ervaring beschikt Konag over de kennis en expertise om u de juiste oplossing te leveren. Graag adviseren we u over de verschillende mogelijkheden. U dient namelijk een aantal zaken op een rijtje te zetten, zoals uw budget, de te vervoeren goederen, dicht of open dak en het type wagen. Indien de wagens in ons standaard assortiment niet voldoen bieden we ook maatwerk oplossingen aan. Vanuit onze productiefaciliteiten kunnen we een betrouwbare en duurzame koelwagen te Friesland leveren die aan uw specifieke eisen voldoet.

Ja, ik wil een koelwagen in Friesland kopen!

Zou u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een indruk van de kosten van een koelwagen in Friesland? Of wilt u eerst nog meer informatie aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Konag is telefonisch bereikbaar via +31(0)527 652 190 of +31(0)5276 521 90 (WhatsApp).

Translate »