motortrailer Kampen

Bent u op zoek naar een motortrailer in Kampen?

Gaat u regelmatig op pad met uw motor naar bijvoorbeeld wedstrijden, tourvakanties of andere tripjes. Dan komt een motoraanhanger, oftewel een motortrailer goed van pas. Een motortrailer houdt uw voertuig en overige benodigdheden veilig en droog. Konag Aanhangers & Trailers heeft een uitgebreid assortiment in allerlei soorten aanhangers, waaronder in motortrailers. Dus zoekt u een betrouwbaar adres voor de aanschaf van uw motortrailer in Kampen, kom dan naar Konag!

Waarom gaat u voor een motortrailer in Kampen naar Konag?

Konag biedt diverse aanhangwagens aan en beschikt ook over een ruim assortiment in motortrailers. Met jarenlange ervaring op het gebied van motortransporters kan Konag u voorzien van een goed en gedegen advies. Wij helpen klanten altijd wel aan een motortrailer die aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeftes. Wij adviseren u in alle verschillende modellen die wij verkopen. Dus ook voor uw motortrailer in Kampen.

Zo kunt u kiezen voor een gesloten motortrailer, waar u naast uw motor ook uw motorbenodigdheden en andere spullen droog en veilig in kunt opbergen. Zo houdt u meer ruimte over in uw auto. Onder de aanhangwagens worden steunpoten geplaatst voor extra stabiliteit. Daarnaast zijn een groot aantal gesloten aanhangwagens voorzien van een ‘draai-klep combinatie’ deur, waardoor u uw motor handig en snel naar binnen rijdt. Konag levert ook motortrailers met vaste assen of zakbare assen. Kiest u voor een wagen met een vaste as, dan is een oprijplaat onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om de motor vast te zetten. Denk aan motorsteunen, railsystemen, bindogen en sjorogen. Onze medewerkers laten u graag deze verschillende vastzetsystemen zien als u een bezoek brengt aan ons showterrein.

Konag: voor uw motortrailer in Kampen en meer

Konag Aanhangers & Trailers is een familiebedrijf uit Nagele (Noordoostpolder) dat al sinds 1998 aanhangwagens produceert en levert van verschillende merken. Dankzij onze grote showroom en het uitgebreide showterrein buiten kunnen wij u een groot deel van ons assortiment laten zien. Ook kunnen wij meer aanhangwagens en trailers uit onze voorraad verkopen, waardoor u sneller geholpen kan worden. Onze medewerkers denken altijd met u mee en kunnen u al onze opties laten zien en u ook adviseren op gebied van onderhoud en reparatie. Doordat wij zelf aanhangwagens produceren kunnen wij wijzigingen en specifieke aanpassingen doorvoeren zodat de aanhanger helemaal voldoet aan uw wensen.

U bent vanaf Kampen zo in onze showroom!

Kampen is een oude Hanzestad in de Kop van Overijssel en ligt op een schiereiland en aan de benedenloop van de Ijssel. De stad telt meer dan 36000 inwoners en is goed te bereiken via verschillende N-wegen. Kampen ligt aan de N50, waardoor de reis naar Nagele snel gemaakt is.

Meer informatie over een motortrailer kopen in Kampen?

Heeft u vragen over een motortrailer kopen in Kampen of bent u op zoek naar meer informatie. U kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen op ons bedrijf!