paardentrailer Dieren

Een echte Konag paardentrailer voor in Dieren

Bent u gek op paarden en woont u in of nabij het dorpje Dieren? Als u op zoek bent naar een paardentrailer in Dieren, dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres. Konag biedt diverse soorten paardentrailers aan in Dieren die van een uitstekende kwaliteit zijn. Dieren valt onder de gemeente Rheden en bevindt zich in Gelderland. In deze omgeving zijn veel mooie paardenmaneges te vinden. Onder de circa 18.500 inwoners die Dieren kent, zijn genoeg paardenliefhebbers. Wij hebben voor al deze mensen een mooie selectie paardentrailers van verschillende professionele merken. Bekijk direct ons assortiment paardentrailers.

Beschikbare paardentrailers in Dieren

Konag biedt diverse soorten paardentrailers aan in Dieren. Bijna al onze paardentrailers zijn direct uit voorraad leverbaar. Bewust hebben we alleen aluminium en polyester trailers in het assortiment opgenomen. Waarom? Trailers van aluminium en polyester hebben het grote voordeel dat ze niet kunnen rotten. Daarom gaan ze jarenlang mee en zijn deze paardentrailers onderhoudsarm. Voor de volgende paardentrailermerken kunt u bij Konag terecht:

  • Proline
  • Careliner
  • Montana
  • Ifor Williams
  • Humbaur

Konag heeft inmiddels een jarenlange ervaring op het gebied van paardentrailers en kan u daarom voorzien van een goed en gedegen advies. Als u specifieke vragen heeft over een paardentrailer kunt u die dan ook gerust aan ons stellen. Wij zijn per telefoon, chat, Whatsapp en e-mail bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u goed verder te helpen. Wilt u liever ons advies horen terwijl u de paardentrailers met eigen ogen kunt bekijken? Dan bent u ook van harte welkom op ons showroomterrein om de paardentrailer voor in Dieren te komen bekijken.

Hoe werkt het bij Konag?

Konag is grootleverancier en producent van zo’n beetje alle mogelijke denkbare aanhangwagens en trailers. Naast paardentrailers kunt u bij ons ook terecht voor enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens en aanhangwagens met laadkraan.

We inventariseren graag de wensen van onze klanten om ze zo optimaal mogelijk advies te kunnen bieden. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee. Dat is hoe het bij ons werkt. Heeft u na uw aankoop onderhoud aan uw paardentrailer of ander soort aanhangwagen nodig? Dan kunt u daarvoor ook gewoon bij ons terecht. Dat is onze Konag service. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de verkeersveiligheid, dus vergeet dit zeker niet. Neem bij behoefte aan een BOVAG onderhoudsbeurt voor uw paardentrailer of aanhangwagen gerust contact met ons op.

Paardentrailer in Dieren bestellen?

Wilt u graag een paardentrailer voor in Dieren bestellen? Bekijk dan direct online ons assortiment paardentrailers. Wilt u langskomen op ons showroomterrein om paardentrailers te bekijken? Daar bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wij zijn gevestigd aan Hakstraat 11 te Nagele (Flevoland). Bekijk onze website voor onze openingstijden. U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.

Translate »