aanhangwagen Apeldoorn

Kijk voor uw aanhangwagen in Apeldoorn bij Konag Aanhangwagens & Trailers

Heeft u vaak uw auto helemaal vol met allerlei grote spullen en zou u het eigenlijk prettiger vinden als dit allemaal in een aanhanger zou kunnen? Of zoekt u een geschikte aanhanger voor professioneel gebruik? Voor deskundig advies bij het uitzoeken van uw aanhangwagen in Apeldoorn helpt Konag Aanhangwagens & Trailers u graag verder. Wij voorzien u in verschillende soorten aanhangwagens zoals enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagens, selectieaanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens met laadkraan en paardentrailers. Bent u op zoek naar een aanhangwagen in Apeldoorn? U bent van harte welkom om ons aanbod te komen bekijken in onze showroom!

De juiste keuze voor uw aanhangwagen in Apeldoorn

Iedere aanhangwagen is anders en dient een ander doel. Waarvoor heeft u een aanhangwagen in Apeldoorn nodig? De gespecialiseerde medewerkers van Konag denken met u mee en luisteren naar al uw persoonlijke wensen bij het geven van advies. Ons assortiment aanhangwagens en paardentrailers is enorm uitgebreid en bestaat uit de volgende merken: Proline, Easyline, Montana, Loady, Humbaur, Ifor Williams, Anssems, Hulco, Saris, Bücker, Careliner etc. Naast de verkoop van diverse soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers, assisteren wij u ook bij onderhoud en reparatie van uw wagen, waarbij wij de jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aanbevelen.

Waarom koopt u uw aanhangwagen in Apeldoorn bij Konag?

Naast een ruime keuze in aanhangwagens biedt Konag Aanhangwagens & Trailers u ook een persoonlijke ervaring, goed en gedegen advies en service op maat. Als wij een aanhanger verkopen, vinden wij het ook belangrijk dat deze echt helemaal aan de wensen van de klant voldoet. Mochten er naderhand nog vragen of wensen zijn, staan wij daarbij ook voor u klaar. Wij garanderen hiermee goede service en vinden klanttevredenheid een belangrijk aspect van het verkooptraject.

Konag werd in 1998 als familiebedrijf opgericht in Nagele in de Noordoostpolder en is sindsdien actief als producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens en meer. U kunt in onze ruim opgezette showroom terecht om een goed beeld te krijgen van alle types en merken aanhangwagens die wij verkopen. Door uitbreiding van onze showroom een aantal jaren geleden, hebben wij nu meer mogelijkheden in het direct uit de voorraad verkopen van onze producten. Dus na een bezoekje aan onze showroom kan het maar zo zijn dat een paar uur later uw gloednieuwe aanhanger thuis in Apeldoorn staat!

Hoe ons te bereiken?

De stad Apeldoorn ligt aan de rand van nationaal park de Hoge Veluwe in Gelderland en telt ruim 141000 inwoners. De stad is gemakkelijk te bereiken vanuit de richtingen Amersfoort, Arnhem, Zwolle en Deventer via de A1 en A50. Door deze centrale ligging kunt u in een uur midden in onze showroom in Nagele staan voor uw aanhangwagen in Apeldoorn.

Voor de route naar en openingstijden van onze showroom kunt u terecht op onze contactpagina. Daarnaast zijn wij bereikbaar via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail.

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl