• maandag: 08:00 - 17:30
  • dinsdag: 08:00 - 17:30
  • woensdag: 08:00 - 17:30
  • donderdag: 08:00 - 17:30
  • vrijdag: 08:00 - 17:30
  • zaterdag: 08:00 - 14:30
  • zondag: Gesloten

  Let op: Tussen 12.30 en 13.00 lunchen wij en zijn wij niet bereikbaar.

  Vandaag geopend tot 17:30
 • +31 (0)527652190
 • info@konag.nl
 • Whatsapp
Toon Filters

Sorteren

Filters

Schaftwagen kopen?

Schaftwagen, schaftkeet of bouwkeet kopen? Een schaftwagen wordt ook wel een schaftkeet of een bouwkeet genoemd en wordt veel gebruikt op de bouwplaats. De schaftaanhangwagens zijn in diverse modellen beschikbaar, enkelas en tandemas. Van een klassieke schaftwagen tot een moderne schaftwagen met bijvoorbeeld losse stoelen, een schuifraam met rolluik, kapstokken en een toilet. Indien gewenst wordt de schaftkeet uitgebreid met diverse extra opties, waardoor de bouwkeet geheel naar wens is. Vraag meer informatie of een offerte aan, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele en bekijk alle aanhangers.

Pagina 1 van 1 - 8 resultaten
Aanbieding

Proline schaftwagen – modern 400x200x214 cm 1450 kg

Aanbieding

Proline schaftwagen klassiek 400x200x214 cm 1450 kg

Aanbieding

Proline schaft- magazijnwagen 400x200x214 cm 1450 kg

Aanbieding

Proline tandemas schaftwagen 400x200x214 cm 2850 kg

Aanbieding

Proline schaftmagazijnwagen met toilet 400x200x214 cm 1450 kg

Aanbieding

Proline tandemas schaft magazijnwagen 400x200x214 cm 2850 kg

Proline tandemas schaftwagen 600x245x214 cm 2850 kg

Proline maatwerk schaftwagen 400x200x214 cm 2850 kg

 • Maatwerk aanhangwagens
  Eigen productie Maatwerk mogelijk
 • Konag aanhangwagens
  > 500 aanhangwagens Uit voorraad leverbaar
 • Konag showterrein
  > 10.000㎡ Showterrein
 • Aanhangwagens centraal gelegen
  Centraal gelegen In Nederland
 • Veilig online betalen
  Veilig online betalen Met iDeal en Mister Cash

Wat is een schaftwagen?

Een schaftwagen wordt ook wel een schaftkeet, pipowagen of bouwkeet genoemd en is gemaakt om te kunnen lunchen of vergaderen op locatie. Schaftwagens worden veel gebruikt op bouwplaatsen, een schaftkeet fungeert vaak als pauzeruimte, kantoor of berging. Er bestaan 2 varianten: snelverkeer schaftwagens en langzaamverkeer schaftwagens.

Verschil tussen een langzaam verkeer schaftwagen en een snelverkeer schaftwagen

Maar wat is het verschil tussen een langzaamverkeer schaftwagen en een snelverkeer schaftwagen? Een langzaamverkeer schaftwagen is alleen geschikt voor achter een langzaam voertuig, bijvoorbeeld achter een shovel of een graafmachine. Hij mag niet op de snelweg. Vaak worden langzaamverkeer schafketen gebruikt alleen om in te zetten op werk in de buurt. Een snelverkeer bouwkeet is voorzien van een gegalvaniseerd onderstel en een Europesche typegoedkeuring, waardoor hij op alle openbare wegen mag rijden. Een geremde snelverkeer schaftkeet wordt voorzien van een eigen kenteken. Konag verkoopt alleen snelverkeer schaftaanhangwagens.

Uitgebreid aanbod schaftwagens

Wij verkopen verschillende soorten schaftwagens, waarvan vele wagens direct leverbaar zijn. De schaftketen uit ons aanbod zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zo verkopen we schaftketen van 4 meter lang en 2 meter breed en 6 meter lang en 2 meter breed. U heeft de keuze uit enkelas en tandemas aanhangwagens.

Enkelas schaftwagens

We beschikken over een ruim aanbod aan enkelas schamelwagens. Zo vindt u in ons aanbod een Proline klassieke schaftwagen, een schaftmagazijnwagen, een schaftmagazijnwagen met toilet en een moderne schaftwagen. Deze laatstgenoemde moderne wagen beschikt over een volledig geïsoleerde opbouw. Daarnaast is hij standaard voorzien van twee schuiframen, inclusief bijpassende zonwering. Bovendien zit er ook een toegangsdeur in de achterzijde van de wagen, waardoor de wagen van beide kanten betreden kan worden. Ook is er een traptrede voor de toegangsdeur gelast, waardoor de instap heel gemakkelijk is.

Tandemas schaftwagens

Heeft u interesse in de aanschaf van een tandemas schaftwagen? Deze Proline moderne tandemasser schaftwagen is compleet uitgevoerd met geïsoleerde opbouw van 38mm profielen, beschikt over een toegangsdeur aan de achterzijde van de wagen en een traptrede die aan de toegangsdeur vastgelast is. Op deze manier is instappen gemakkelijk. De Proline schaft magazijnwagen beschikt over een opbouw die volledig voorzien is van een polyester coating, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is. In ons assortiment vindt u ook een schaftwagen van 6 meter lang en 2 meter breed, dit is de ruimste schaftwagen uit ons aanbod. De bouwkeet beschikt over 3 vaste ramen die voorzien zijn van rolluiken en over 4 uitdraaibare steunpoten. Het is ook mogelijk om een schaftwagen op maat te laten produceren.

Schaftwagen met toilet

Een schaftwagen met toilet is een praktische oplossing voor bouwplaatsen en evenementen, waar tijdelijke voorzieningen voor personeel nodig zijn. Deze mobiele units zijn ontworpen om een comfortabele rust- en eetruimte te bieden, evenals een privé sanitaire voorziening, wat essentieel is voor locaties zonder permanente faciliteiten.

Schaftwagen met magazijn

Een schaftwagen met magazijn beschikt over twee aparte ruimtes, waarvan een ruimte als magazijn kan worden gebruikt. Dit magazijn is ideaal voor het opbergen van allerlei soorten gereedschap, materialen en apparatuur. De andere kant van de aanhangwagen wordt gebruikt als bijvoorbeeld lunchruimte waar werknemers koffie kunnen drinken en lunchen. Dit gedeelte van de aanhangwagen kan op allerlei manieren worden ingericht, waaronder met een tafel, stoelen, toilet en een keukenblok.

Extra uitbreidingsopties

De Konag schaftkeet units zijn 4 of 6 meter lang en 2 meter breed en kunnen afhankelijk van het model worden uitgebreid met allerlei opties. Denk hierbij onder andere aan LED verlichting, een schuifraam, kapstokken, een elektrische kachel, achterlichtbeschermers en een polyester rond dak. Wilt u ervoor zorgen dat de bouwkeet klaar is om als pauzeruimte gebruikt te worden door uw medewerkers? Het is ook mogelijk om de schaftkeet uit te breiden me allerlei opties zoals een keukenblok, een schafttafel en losse stoelen.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Kwaliteit staat bij Konag hoog in het vaandel. Doordat we gebruik maken van hoogwaardige materialen en tegen een scherpe prijs inkopen, garanderen wij een schaftkeet of bouwkeet met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bij sommige aanhangwagens uit ons aanbod wordt de prijs getoond, bij sommige staat dat de prijs op aanvraag is. Vraag gerust de schaftwagen prijs op of vraag een offerte aan voor meer duidelijkheid over de kosten van de aanhangwagen. Daarnaast heeft Konag ook diverse aanhangwagens in de aanbieding.

Konag Aanhangwagens

Konag Aanhangwagens staat garant voor:

 • Meer dan 500 aanhangwagens zoals schaftwagens uit voorraad leverbaar
 • Eigen productie
 • Meer dan 10.000m2 aan showterrein
 • Centraal gelegen in Nederland
 • Bovag gecertificeerd
 • Veilig online betalen

Bestel de schaftwagen naar wens

Bekijk het uitgebreide aanbod op de website en bestel uw aanhangwagen of bouwkeet naar wens. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen of eerst langs te komen op ons showterrein in Nagele. We voorzien u graag van deskundig advies.

Liever contact opnemen door te bellen of een berichtje te sturen? Ook dat is mogelijk. Bel naar 0527 652 190 of stuur een WhatsApp bericht naar 0527 652 190.

Wat is een snelverkeer schaftwagen?

Een snelverkeer schaftwagen heeft een gegalvaniseerd onderstel en een eigen kenteken, waardoor u met deze wagen de weg op mag.

Wat voor schaftwagens zijn er bij Konag beschikbaar?

Ons assortiment omvat Proline klassieke schaftwagens, een schaftmagazijnwagen, een schaftmagazijnwagen met toilet en een moderne schaftwagen. U kunt uw schaftwagen aanpassen met extra opties zoals LED-verlichting, stoelen, tafels, kachels, en meer.

Hoeveel weegt een schaftwagen?

Onze schaftwagens variëren in gewicht tussen de 850 en 1260 kilogram, afhankelijk van de grootte.

Wat zijn de afmetingen van een schafkeet?

Enkel de proline moderne schaftwagen is 6 meter lang en 2,45 meter breed. De rest van onze schaftwagens zijn allemaal 4 meter lang en 2 meter breed.