• maandag: 08:00 - 17:30
  • dinsdag: 08:00 - 17:30
  • woensdag: 08:00 - 17:30
  • donderdag: 08:00 - 17:30
  • vrijdag: 08:00 - 17:30
  • zaterdag: 08:00 - 14:30
  • zondag: Gesloten

  Let op: Tussen 12.30 en 13.00 lunchen wij en zijn wij niet bereikbaar.

  Vandaag geopend tot 17:30
 • +31 (0)527652190
 • info@konag.nl
 • Whatsapp
Toon Filters

Sorteren

Filters

Speciaalbouw aanhangwagens

Heeft u interesse in speciaalbouw aanhangwagens? Misschien voldoet een standaardmodel aanhangwagen in uw geval niet, of kunt u de aanhangwagen die u zoekt nergens vinden. Wij bieden de mogelijkheid tot speciaalbouw aan. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van speciaalbouw en helpen u dan ook graag in het realiseren van uw speciaalbouw aanhangwagen. In het overzicht hieronder vindt u verschillende speciaalbouw aanhangwagens die wij op maat hebben gemaakt. Vraag meer informatie aan of neem contact op voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan ons showterrein.

Pagina 1 van 1 - 8 resultaten
Aanbieding

Easyline reclame aanhanger 300x130x200cm 750kg

Konag gesloten speciaalbouw aanhangwagen 365x205x190 cm 3500 kg

Konag Proline tridemas plateauwagen 600×220 cm 3500 kg

Proline tandemas plateauwagen 500x200 cm touwhaak

Konag Proline langmateriaal aanhangwagen 425×205 cm 3500 kg

Proline tandemas plateauwagen 500x200 cm touwhaak

Konag Proline langmateriaal aanhangwagen 485×205 cm 3500 kg

Konag spuit aanhangwagen 250×197 cm 2700 kg

Konag koelaanhangwagen met meerdere deuren 425x175x205 cm 3000 kg

Konag resteelaanhangwagen 300x150x15 cm 2000 kg

 • Maatwerk aanhangwagens
  Eigen productie Maatwerk mogelijk
 • Konag aanhangwagens
  > 500 aanhangwagens Uit voorraad leverbaar
 • Konag showterrein
  > 10.000㎡ Showterrein
 • Aanhangwagens centraal gelegen
  Centraal gelegen In Nederland
 • Veilig online betalen
  Veilig online betalen Met iDeal en Mister Cash

Speciaalbouw aanhangwagen laten produceren

Wij vinden het belangrijk om voor iedere vraag op het gebied van transport een oplossing te kunnen bieden. Ondanks het feit dat wij beschikken over een ruim aanbod aan allerlei soorten aanhangwagens, kan het zo zijn dat u het exemplaar naar wens niet in ons aanbod terugvindt. Bijvoorbeeld omdat u speciale wensen heeft, of omdat de beoogde toepassing om maatwerk vraagt. Om die reden bieden we speciaalbouw voor aanhangwagens aan.

Het concept van speciaalbouw gaat verder dan alleen aanhangwagens op maat maken. Dit is een proces waarin we, dankzij onze jarenlange ervaring, met u kunnen meedenken en waardevol advies kunnen bieden. We raden niet alleen aan, maar durven ook af te raden als dat nodig is. Zo streven we ernaar om samen met u tot een ontwerp te komen voor een kwalitatief hoogstaande aanhangwagen die aan al uw verwachtingen voldoet.

Voorbeelden van speciaalbouw aanhangwagens

We hebben door de jaren heen al vele speciaalbouw aanhangwagens opgeleverd. Denk hierbij aan de Easyline reclame aanhangwagen, met deze aanhangwagen kunt u gemakkelijk en op diverse plekken reclame maken voor uw bedrijf. Deze speciaalbouw aanhanger beschikt over een dubbele reclamemogelijkheid en is zeer onderhoudsvriendelijk. Doordat het kader demontabel is, is het reclamedoek gemakkelijk te verwisselen. En wat dacht u van onze Proline tridemas plateauwagen welke is voorzien van doorlaadmogelijkheden van machines en auto’s. De bodemplaat bestaat voor een gedeelte uit de 18mm dik Fins berken van hoge kwaliteit, bovendien is deze bodemplaat voorzien van een anti-slip toplaag. Wilt u veilig lange materialen transporteren? De Konag langmateriaal aanhangwagens zijn zo gebouwd dat u kortere maar ook lange materialen kunt vervoeren en is uitschuifbaar tot 800 cm.

Maatwerk aanhanger met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Konag vinden we een juiste prijs-kwaliteitverhouding belangrijk. We streven ernaar om hoogwaardige materialen te gebruiken en onze inkoop scherp te houden. Zodat u niet alleen een unieke, maar ook een betaalbare aanhangwagen rijdt.

Showterrein

Wij houden van persoonlijk contact. Niets overtreft een goed gesprek om uw wensen te bespreken. Tijdens dit proces stellen we samen met u een eisenpakket op, zodat we precies begrijpen wat u zoekt in uw speciaalbouw aanhangwagen. Om voldoende tijd voor u te hebben en de volledige aandacht te kunnen geven die uw project verdient is het belangrijk om een afspraak in te plannen.</p[LB1] >

Meer weten over een speciaalbouw aanhanger?

Voor meer informatie, een korte kennismaking of om direct uw specifieke wensen te bespreken, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via +31 (0) 527 652 190. Ook staan we klaar om uw vragen en wensen te beantwoorden via e-mail of ons contactformulier op de website. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan ons showterrein in Nagele. U kunt ons op afspraak bezoeken, dus neem voor het maken van een afspraak gerust contact op met gebruik van het contactformulier.

Bij Konag staat u centraal. Laat ons weten wat u in gedachten heeft en wij zullen met u meedenken om uw speciaalbouw aanhangwagen tot leven te brengen. Uw visie, onze expertise – samen creëren we de perfecte oplossing voor uw unieke behoeften!