• maandag: 08:00 - 17:30
  • dinsdag: 08:00 - 17:30
  • woensdag: 08:00 - 17:30
  • donderdag: 08:00 - 17:30
  • vrijdag: 08:00 - 17:30
  • zaterdag: 08:00 - 14:30
  • zondag: Gesloten

  Let op: Tussen 12.30 en 13.00 lunchen wij en zijn wij niet bereikbaar.

  Vandaag geopend tot 17:30
 • +31 (0)527652190
 • info@konag.nl
 • Whatsapp
Toon Filters

Sorteren

Filters

Outlet

Goedkope aanhanger aanschaffen? De aanschaf van een aanhanger kan een flinke investering zijn. In de outlet vindt u meerdere goedkope aanhangwagens die in de aanbieding zijn. Het assortiment wisselt het hele jaar door met verschillen aanhangwagens, van een plateauwagen tot een paardentrailer, een enkelas transporter en vele andere soorten aanhangwagens. Dit betreft demo-modellen die in nieuwstaat verkeren. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons altijd voorop. Bekijk de goedkope aanhangers van het moment in ons aanbod en vraag meer informatie aan, of neem contact op. Het is ook mogelijk om de modellen te bekijken op ons showterrein in Nagele.

Pagina 1 van 1 - 3 resultaten
Aanbieding Autotransporter Anssems MSX dissel met steunwiel

Anssems MSX 2700 multitransporter

Aanbieding

Hulco Terrax-1 1500 Basic enkelas-transporter 294×150

Verkocht Ifor Williams HB511 binnenzijde paardentrailer

Ifor Williams HBE506 2 paards paardentrailer

 • Maatwerk aanhangwagens
  Eigen productie Maatwerk mogelijk
 • Konag aanhangwagens
  > 500 aanhangwagens Uit voorraad leverbaar
 • Konag showterrein
  > 10.000㎡ Showterrein
 • Aanhangwagens centraal gelegen
  Centraal gelegen In Nederland
 • Veilig online betalen
  Veilig online betalen Met iDeal en Mister Cash

Goedkope aanhangers van hoge kwaliteit

De aanschaf van een nieuwe aanhanger is een grote investering. Soms zoekt u daarom naar een voordelige oplossing. U kunt kiezen voor een tweedehands exemplaar, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een aanhanger uit de outlet. De aanhangwagens die u terugvindt in de outlet zijn stuk voor stuk demo-modellen in nieuwstaat. Dat de aanhanger in de aanbieding is, betekent niet dat de kwaliteit minder is. Een goedkope aanhangwagen kopen betekent niet dat u inlevert op kwaliteit.

Diverse soorten aanhangwagens

Omdat wij een ruim aanbod aan aanhangwagens hebben, wisselt het aanbod aan goedkope outlet aanhangwagens het hele jaar door. Zo vindt u de ene keer een Anssems multitransporter in de outlet, en de andere keer een Hulco enkelas transporter en een Ifor Williams 2 paars paardentrailer. Of wilt u een plateauwagen kopen die in de aanbieding is zodat u zwaardere materialen kunt vervoeren? Omdat het aanbod aan goedkope aanhangers wisselt, raden we aan om de website geregeld te bezoeken. Op deze manier mist u geen passend aanbod.

Kopen of leasen

Ondanks het feit dat de aanhangwagens uit de outlet aantrekkelijk geprijsd zijn, kan het fijn zijn om de aanhangwagen in termijnen te betalen. U kunt ervoor kiezen om de aanhanger niet direct te kopen, maar te leasen voor een vast bedrag per maand. Het leasen van een aanhangwagen biedt uitkomst in situaties waarin u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft, of deze middelen niet wilt gebruiken voor de aankoop van een aanhangwagen. U bepaalt het maandbedrag met gebruik van de lease-calculator, vervolgens vraagt u gemakkelijk financiering aan.

Showterrein in Nagele

U bent van harte welkom op ons showterrein in Nagele. Ons showterrein is gevestigd vlakbij de A6 en N50 en is daardoor goed bereikbaar vanuit het hele land. Hier kunt u onze aanhangwagens uitgebreid bekijken en indien gewenst deskundig advies inwinnen van één van onze medewerkers. Bekijk voor de huidige openingstijden de website.

Bekijk het aanbod in de outlet

Bekijk de beschikbare goedkope aanhangers uit de outlet van Konag en vraag meer informatie aan, of bestel de aanhangwagen naar wens gemakkelijk via de website. U kunt gemakkelijk en veilig online betalen. Het is ook mogelijk om via de desbetreffende productpagina een lease-voorstel aan te vragen, vervolgens komen we zo snel mogelijk weer bij u terug. Heeft u een vraag over een specifieke goedkope aanhangwagen uit de outlet, of heeft u een andere vraag? Laat uw vraag en contactgegevens gerust achter in het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.