Producten

Aanhangwagen kopen? | Konag

Heeft u een aanhanger nodig en wilt u daarom een aanhangwagen kopen? Koop deze dan bij Konag! Als u een aanhangwagen wilt kopen bent u bij ons op de goede plek! Wij bieden een uitgebreid aanbod aan aanhangwagens aan. U kunt allerlei soorten aanhangwagens kopen bij Konag. Zo leveren wij onder meer markt verkoopwagens, snackwagens, presentatiewagens, koelwagens, vrieswagens, enkelas aanhangwagens, tandemassers, bloemenwagens, aanhangwagens met een laadkraan, schamelwagens, machine transporters, auto transporters, bakwagens, gesloten aanhangwagens, huifaanhangwagens, kippers, leswagens en paardentrailers. U bent van harte welkom on langs te komen op ons showterrein van ruim 70.000 m2 als u een aanhangwagen wilt kopen, zodat u deze zelf even kunt komen bekijken.

Konag kan u ook maatwerk leveren. Zo kunt u een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke wensen, een aanhangwagen custom made is. Wij hebben de productie in eigen beheer, wat het mogelijk maakt om bepaalde aspecten naar uw wens aan te passen. Naast maatwerk kunt u natuurlijk ook kiezen uit het standaard assortiment. Als u een aanhangwagen wilt kopen  heeft u bij ons een ruime keuze omdat wij beschikken over een breed en uitgebreid assortiment aanhangwagens. Deze aanhangwagens kunnen veelal uit voorraad geleverd worden. Bekijk gerust het aanbod op onze website. Meer weten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Een ruim aanbod, met veel verschillende modellen

Als u een aanhangwagen wilt kopen slaagt u bij Konag altijd! Wij bieden namelijk een groot assortiment aan met tevens veel diversiteit in de modellen. Zo verkopen we casco verkoopwagens en presentatiewagens maar deze kunnen we ook compleet inrichten zodat de aanhangwagens klaar zijn voor gebruik. Ons assortiment aan plateauwagens bestaat onder andere uit wagens met een lengte van 2,5 tot 6 meter en een breedte van uiterlijk 2,55 meter. Praktisch alle aanhangwagens kunnen we uit voorraad leveren.

Hoogwaardige en scherp geprijsde aanhangwagen kopen

Voor het kopen van een aanhangwagen bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres. Wij hebben de prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staan. Bij de productie van de aanhangwagens maken we enkel gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Wij kopen deze tegen scherpe prijzen in, waardoor we u deze goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen garanderen. De prijzen van nagenoeg alle aanhangwagens kunt u op onze website vinden. Wilt u een bepaalde aanhangwagen kopen en ontbreekt de prijs, dan kan dit komen omdat het gaat om een specifiek gebouwde aanhangwagen op basis van wensen van een klant. Indien gewenst kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen als u voornemens bent een aanhangwagen te kopen. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Tweedehands aanhangwagen kopen

Bij Konag kunt u ook tweedehands aanhangwagens kopen. Wij bieden een ruim aanbod aan tweedehands aanhangwagens aan. U kunt hier klikken om het meest recente aanbod aan tweedehands aanhangwagens te bekijken. Ook bent u van harte welkom om eens langs te komen op ons grote showterrein. Deze is gelegen in Nagele – Emmeloord. Met deze centrale ligging in Nederland is het showterrein goed te bereiken. We zij op doordeweekse dagen geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdagen zijn we van 8 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s middags open. Wij zien u graag langskomen en kunnen u tevens van vrijblijvend advies voorzien.

Over Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat allerlei soorten aanhangwagens en trailers produceert en levert. Wij doen dat al sinds 1998 en beschikken over zeer veel ervaring. De aanhangwagens worden door onszelf geproduceerd. Als u bepaalde wensen heeft bij het kopen van een aanhangwagen kunnen wij deze meenemen in het productieproces. Graag helpen we u daar mee verder. Wij leveren ook aanhangwagens van diverse bekende merken zoals Proline, Easyline, Ifor Williams, Montana, Loady, Hulco, Saris, Anssems etc.. Konag kan ook onderhoud verrichten en heeft daarvoor de beschikking over een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling.

Ja, ik wil een aanhangwagen kopen!

Zou u graag een aanhangwagen kopen maar wilt u eerst graag meer weten? Bijvoorbeeld over bepaalde specificaties van een model of de mogelijkheid tot maatwerk? Neem dan eens contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst. Konag is telefonisch bereikbaar via 0527 652 190 en 06 209 034 24 (whats-app). Ook kunt u een bericht sturen via het online contactformulier. Wij reageren daar zo snel als mogelijk op.