Producten

Aanhangwagen kopen?

Bij Konag bent u aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar een nieuwe aanhangwagen.  Wij bieden een uitgebreid aanbod aan van nieuwe en tweedehandse aanhangwagens, daarnaast produceren wij ook maatwerk.  U bent van harte welkom om langs te komen op ons showterrein van ruim 70.000 m2 als u geïnteresseerd bent. Voor alle typen aanhangwagens en trailers zit u goed bij Konag.

Bekijk hieronder het complete aanbod.

Maatwerk aanhangwagens

Konag kan u ook maatwerk leveren. Zo kunt u een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke wensen, een aanhangwagen custom made is. Wij hebben de productie in eigen beheer, wat het mogelijk maakt om bepaalde aspecten naar uw wens aan te passen. Naast maatwerk kunt u natuurlijk ook kiezen uit het standaard assortiment. Als u een aanhangwagen wilt kopen  heeft u bij ons een ruime keuze omdat wij beschikken over een breed en uitgebreid assortiment.

Deze aanhangwagens kunnen veelal uit voorraad geleverd worden. Bekijk gerust het aanbod op onze website. Meer weten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Een ruim aanbod, met veel verschillende modellen

Als u een aanhangwagen wilt kopen slaagt u bij Konag altijd! Wij bieden namelijk een groot assortiment aan met tevens veel diversiteit in de modellen. Zo verkopen we casco verkoopwagens en presentatiewagens maar deze kunnen we ook compleet inrichten zodat de aanhangwagens klaar zijn voor gebruik. Ons assortiment aan plateauwagens bestaat onder andere uit wagens met een lengte van 2,5 tot 6 meter en een breedte van uiterlijk 2,55 meter.

Praktisch alle aanhangwagens kunnen we uit voorraad leveren:

Hoogwaardige en scherp geprijsde aanhangwagen kopen

Wij hebben de prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staan. Bij de productie maken we enkel gebruik van materialen van de beste kwaliteit. Wij kopen deze tegen scherpe prijzen in, waardoor we u deze goede prijs/kwaliteit verhouding kunnen garanderen. De prijzen kunt u op onze website vinden, tevens verzorgen wij ook voor maatwerk. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wilt u een bepaalde aanhangwagen kopen en ontbreekt de prijs, dan kan dit komen omdat het gaat om een specifiek gebouwde aanhangwagen op basis van wensen van een klant. Indien gewenst kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen als u voornemens bent een aanhangwagen te kopen. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op.

Tweedehands aanhangwagen kopen

Bij Konag kunt u ook tweedehands aanhangwagens kopen. Wij bieden een ruim aanbod aan tweedehands aanhangwagens aan. U kunt hier klikken om het meest recente aanbod te bekijken. Ook bent u van harte welkom om eens langs te komen op ons grote showterrein. Deze is gelegen in Nagele – Emmeloord. Met deze centrale ligging in Nederland is het showterrein goed te bereiken.

Wij zijn op doordeweekse dagen geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdagen zijn we van 8 uur ’s ochtends tot 14.30 uur ’s middags open. Wij zien u graag langskomen en kunnen u tevens van vrijblijvend advies voorzien.

Over Konag

Konag is een familiebedrijf dat allerlei soorten aanhangwagens en trailers produceert en levert. Wij doen dat al sinds 1998 en beschikken over zeer veel ervaring. We produceren en leveren aanhangers, machinetransporters, verkoopwagens, plateauwagens, kippers, speciaalbouw, paardentrailers en meer. Als u bepaalde wensen heeft kunnen wij deze meenemen in het productieproces. Graag helpen we u daar mee verder.

Wij leveren ook aanhangwagens van diverse bekende merken zoals Proline, Brian James Trailers, Easyline, Ifor Williams, Montana, Loady, Hulco, Saris, Anssems etc.. Konag kan ook onderhoud verrichten en heeft daarvoor de beschikking over een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling.

Wilt u meer informatie?

Zou u graag eerst meer te weten willen komen? Bijvoorbeeld over bepaalde specificaties van een model of de mogelijkheid tot maatwerk? Neem dan eens contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst. Konag is telefonisch bereikbaar via 0527 652 190. U kunt u een bericht sturen via het online contactformulier. Wij reageren daar zo snel als mogelijk op. Wij verkopen aanhangwagens in België en Nederland.

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl