Selectiewagen aanhanger kopen? | Konag

Konag is producent van de Proline selectiewagen aanhanger, welke speciaal gebouwd wordt voor het vervoeren van selectiekarren van kavel naar kavel. Kijk hieronder voor een overzicht van onze selectie aanhangwagens.

Selectiewagen aanhanger

Onze Proline selectie aanhanger is speciaal gebouwd voor het vervoeren van selectiekarren van kavel naar kavel. De selectiekar kan door bindringen in de zijkant van de aanhangwagen en bindhaken aan de onderkant van de aanhangwagen vastgezet worden zodat deze veilig getransporteerd kan worden. Met de optionele rijplaten kunt u makkelijk uw selectiekar op de aanhangwagen rijden. De rijplaten kunnen daarna in de slede onder de aanhangwagen worden opgeborgen. Voor extra stabiliteit is het tevens mogelijk om steunpoten onder de wagen te laten monteren.

Konag heeft de prijs – kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staan. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een scherpe inkoop kunnen we een goede prijs – kwaliteit verhouding garanderen. Konag heeft vele modellen op voorraad staan waardoor de selectie-aanhanger vaak uit voorraad geleverd kan worden. Daarnaast heeft Konag vele andere soorten aanhangers. U bent welkom om onze showroom in Nagele te bezichtigen of vraag een offerte aan.

Art. nr. 23763
Easyline tandemas selectie aanhangwagen 405×200
  • Maatvoering:405x200 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:2850 kg
  • Eigen gewicht:631 kg
4073,00 excl btw
3650,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 72.39 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
Plateauwagen
Art. nr. 3368
Konag aardappelselectiewagen aanhanger
  • Maatvoering:400x200 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:2850 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Aluminium gereedschapkist voor aanhangwagen
Proline gereedschapkist of opbergbox
Art. nr. 2504
Gereedschapkist
345,00 excl btw
285,00 excl btw
Meer informatie