aanhangwagen Emmeloord

Aanhangwagen in Emmeloord gebruiken? Kies voor Konag Aanhangwagens & Trailers!

Emmeloord is de hoofdplaats van de Noordoostpolder. Emmeloord ligt in het noordelijke deel van de provincie Flevoland. Heeft u een aanhangwagen of aanhanger nodig? Bent u werkzaam of woonachtig in Emmeloord of omstreken? Dan is Konag Aanhangwagens Emmeloord – Nagele het juiste adres voor u! Konag heeft vele aanhangwagens en aanhangers op voorraad staan, waardoor wij snel kunnen leveren.

Konag voorziet u in allerlei soorten aanhangwagens in Emmeloord. U kunt hierbij denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Werkelijk alle soorten aanhangwagens kunt in vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Bekijk ons assortiment! Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken op ons showterrein.

Of onderhoud en reparatie voor uw aanhangwagen in Emmeloord?

Onderhoud aan een aanhangwagen in Emmeloord die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Een afspraak maken? Neem dan contact op!

Ook oplossingen op maat zijn mogelijk!

Bent u op zoek naar een speciale aanhangwagen in Emmeloord? Bij Konag bieden we de klant maatwerk oplossingen aan. We beschikken over eigen productiefaciliteiten (waar we standaard aanhangwagens produceren) waardoor we aanhangwagens op maat kunnen bouwen. We kunnen een hoge kwaliteit garanderen voor onze speciaalbouw aanhangwagens. De Konag speciaalbouw aanhangwagens zijn betrouwbare aanhangwagens voor onderweg. Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ons showterrein bezoeken? Vanaf Emmeloord is het slechts 10 minuten rijden. Rij in de richting van Nagele over de Nagelerweg. Ga verder op de Eggestraat en rij vervolgens de Hakstraat in. U vindt ons showterrein op nummer 11.

Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers!

Zoekt u een aanhangwagen in Emmeloord? Konag helpt u verder. U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527 652 190. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf. Een warme kop koffie staat voor u klaar!