aanhangwagen Limburg

Aanhangwagen in Limburg gezocht? Vind hem bij Konag!

Konag heeft allerlei soorten aanhangwagens in Limburg voor u in huis. Hierbij kunt u denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Werkelijk alle soorten aanhangwagens kunt in vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Bekijk ons aanbod in de webshop. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies. Wanneer u vragen heeft of interesse naar een bepaald product, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent bij ons van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken op het showterrein.

Onderhoud en reparatie voor uw aanhangwagen in Limburg? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Het onderhoud van een aanhangwagen in Limburg die u regelmatig gebruikt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gespecialiseerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc. Konag maakt vooraf een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd zal worden. Een onderhouds- of reparatieafspraak maken? Neem contact op!

Ook oplossingen op maat zijn mogelijk!

Een betrouwbare en duurzame aanhangwagen in Limburg gezocht? Bij Konag bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het leveren van verschillende soorten aanhangwagens en beschikken over onze eigen productiefaciliteiten. Daardoor kunnen we ook maatwerk oplossingen aanbieden. Een aanhangwagen gezocht die aan bepaalde eisen voldoet? Bij ons is van alles mogelijk. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Wilt u eens langskomen op ons showterrein? Ga dan met de auto de A73 op vanaf Limburg en vervolg uw weg via de A50 en N50 naar de N352 in Ens. Neem de afrit N352 vanaf de N50. Rij verder op de N352 tot u de Hakstraat in Nagele heeft bereikt.

Meer informatie over aanhangwagens in Limburg? Neem gauw contact op!

Meer informatie over het kopen van een aanhangwagen te Limburg nodig? U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.