aanhangwagen Zeeland

Konag Aanhangwagens & Trailers biedt u uw aanhangwagen in Zeeland

Familiebedrijf Konag Aanhangwagens & Trailers levert sinds 1998 aanhangwagens in heel Nederland. Dus ook voor uw aanhangwagen in Zeeland kunt u een beroep doen op de expertise van Konag. Wij bieden u ontzettend veel keuze, dus bent u op zoek naar een enkelas bakwagen, een tandemasbakwagen, een plateau aanhangwagen, een kiepaanhangwagen, een kipper, een bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, een autotransporter, een machinetransporter, een schamelwagen, een aanhangwagen met laadkraan of een paardentrailers, dan kunt u bij Konag terecht voor advies, aanschaf, onderhoud en reparatie.

Waarom uw aanhangwagen in Zeeland bij Konag aanschaffen?

We kunnen er niet omheen dat de showroom van Konag Aanhangers & Trailers in Nagele (Flevoland) niet echt in de buurt ligt van Zeeland. Als het meest zuidwestelijke gedeelte van Nederland heeft deze provincie Middelburg als hoofdstad. Zeeland heeft zo’n 400.000 inwoners, grenst aan Zuid-Holland en Noord-Brabant en in het zuiden aan België. De grootste weg is de A58 en loopt vanaf Middelburg richting Bergen op Zoom. Ondanks de afstand zijn wij ervan overtuigd dat wij veel voor u kunnen betekenen op het gebied van de aanschaf van uw aanhangwagen in Zeeland.

Als producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers kunnen wij u een uitgebreid assortiment tonen in onze showroom. Daarnaast hebben wij een flinke voorraad waardoor wij veel modellen ook direct uit voorraad kunnen leveren. Wij produceren allerlei verschillende soorten aanhangwagens en leveren daarnaast bekende merken als Proline, Easyline, Montana, Loady, Humbaur, Ifor Williams, Anssems, Hulco, Saris, Bücker en Careliner. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het adviseren van een grote diversiteit aan klanten en luisteren altijd met veel aandacht naar uw wensen. Zo is het advies altijd compleet op de persoon afgestemd. Ook wanneer uw wagen toe is aan onderhoud of reparatie, dan kunt u op afspraak bij onze gediplomeerde monteurs terecht voor een grote onderhoudsbeurt.

Kies voor uw aanhanger in Zeeland voor Konag

Het bedrijf zelf en de showroom van Konag is gevestigd in Nagele vlakbij de A6 en N50. Daardoor zijn wij vanuit het hele land goed bereikbaar. Bent u benieuwd naar de aanhangers in onze showroom? U bent van harte welkom om langs te komen om ons uitgebreide assortiment met eigen ogen te kunnen zien. Ons personeel staat van maandagochtend tot en met zaterdagmiddag tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden in onze showroom. Wilt u contact met ons opnemen voor vragen of voor het plannen van een bezoek? Kijk dan voor alle informatie op onze contactpagina.

Translate »