Konag | Konag

Aantal assen:

Merk:

Type:

Bruto laadvermogen:

Baklengte:

Sorteer op:

Art. nr. 10862
Konag koelaanhangwagen met meerdere deuren
  • Maatvoering:425x225x225 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3100 kg
  • Eigen gewicht:1612 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie
Konag koelaanhangwagen met meerdere deuren
Art. nr. 46859
Konag koelaanhangwagen met meerdere deuren
  • Maatvoering:425x175x205 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3000 kg
  • Eigen gewicht:1030 kg
 
prijs op aanvraag
Meer informatie

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf welke sinds 1998 actief is als producent en leverancier van diverse soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers. Door onze uitbreiding in 2015 hebben wij onze buiten showroom aanzienlijk kunnen vergroten en zijn wij in staat, u nog meer te kunnen laten zien en kunnen wij nog meer aanhangwagens en paardentrailers uit voorraad verkopen.

Konag producent van een ruim assortiment aanhangwagens


Konag bouwt als producent een ruim assortiment aanhangwagens. U kunt hierbij denken aan speciaalbouw projecten als markt-verkoopwagens, presentatiewagens, beursaanhangwagens, promotiewagens, koelwagens, vrieswagens, gesloten aanhangers, huif aanhangwagens etc.

Aanhangwagens van Konag worden speciaal naar uw wensen gebouwd, en zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. U kunt zelf aangeven waar u een verkoopklep wilt hebben, waar de deur moet komen, waar elektriciteit aangelegd moet worden of waar bij een marktverkoopwagen een bakwand geplaatst moet worden.

Voor promotiewagens, plateauwagens, presentatiewagens en beursaanhangwagens kunnen we u adviseren over het plaatsen van een podium, trappen, afscheidingswanden e.d.. Konag kijkt samen met u naar de mogelijkheden bij het kopen van uw speciale aanhangwagen en denkt met u mee.

Konag Aanhangwagens adviseert u over opstellingen in de wagen, zodat de aanhangwagen zijn goede wegligging behoud. Konag bouwt tevens huifaanhangwagens, die kunnen worden voorzien, van vaste zeilen, automatische rolzeilen, handmatige rolzeilen of schuifzeilen. Voor iedere wens hebben wij een passende oplossing!

Kies je voor Konag, dan kies je voor een goede prijs – kwaliteit verhouding. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, en door een scherpe inkoop kunnen wij u een goede prijs – kwaliteit verhouding garanderen.

Bereikbaarheid

Konag is gevestigd in Nagele vlakbij de A6 en de N50 waardoor wij vanuit het hele land goed bereikbaar zijn. Wilt u graag advies over een aanhangwagens van Konag.

U bent van harte welkom op ons bedrijf aan Hakstraat 11 in Nagele. Voor speciale projecten is het aan te bevelen om een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd hebben om uw wensen te inventariseren en een plan om te stellen.