aanhangwagen Alkmaar

Konag levert u een aanhangwagen in Alkmaar

Een aanhangwagen in Alkmaar gezocht? Konag Aanhangwagens & Trailers is uw partner voor betrouwbare en duurzame aanhangwagens. Met een ruim assortiment aan diverse soorten aanhangwagens zijn wij dé leverancier van Nederland voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hebben een ruime voorraad aan aanhangwagens, met meer dan 50 verschillende soorten. Ook voorzien wij in maatwerk oplossingen. Omdat we over eigen productiefaciliteiten beschikken kunnen we aan al uw eisen voldoen.

Kom ook eens aanhangwagens bekijken op ons showterrein in Nagele. Voor direct contact kunt u ook bellen naar +31(0)527 652 190. Wij voorzien u graag van advies.

Hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en concurrerende prijzen

Voor de nieuwste modellen aanhangwagens te Alkmaar en omgeving gaat u naar Konag. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring op het gebied van aanhangwagens en vertellen u daar graag meer over. Om de juiste keuze te maken dient u namelijk een aantal zaken op een rijtje te zetten. Wat is uw budget? Waarvoor wilt u de aanhangwagen gebruiken? Wat gaat u ermee vervoeren? Wilt u een open of een dicht dak? Neem gerust contact op met onze experts, zij adviseren u graag.

Naast een uitgebreid standaard assortiment beschikken we ook productiefaciliteiten waarmee we maatwerk kunnen leveren. Als onze aanhangwagens niet aan uw wensen voldoen, kunnen wij er een voor u vervaardigen die dat wel doet. Bij ons bent u verzekerd van een duurzame en betrouwbare aanhangwagen van hoge kwaliteit.

Over ons

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat gevestigd is in Nagele. We zijn begonnen in 1998 en hebben sinds die tijd weten uit te groeien tot een gevestigde naam in Nederland. Met een groot aanbod aan aanhangwagens nabij Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers.

Wilt u ons 10.000 m2 grote showterrein in Nagele eens bezoeken? Ga dan vanaf Alkmaar de A8 op vanaf de N244 en N246. Vervolg uw weg via de A8, A10, A1 en A6 naar de N352 te Nagele. Neem daar afrit 13-Urk vanaf de A6. Vervolgens gaat u verder op de Domineesweg/N352. Op een gegeven moment kunt u de afslag Eggestraat nemen en vervolgens de afslag Hakstraat. Wij zijn gevestigd op nummer 11.

Een aanhangwagen in Alkmaar kopen?

Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact op! Dat kan per telefoon via +31(0)527 652 190 (bellen) en +31(0)620903424 (WhatsApp). Daarnaast zijn we te bereiken via de online chatfunctie, die u rechts onderin op onze website aantreft.