aanhangwagen Alkmaar

Konag levert u een aanhangwagen in Alkmaar

Een aanhangwagen in Alkmaar gezocht? Konag Aanhangwagens & Trailers is uw partner voor betrouwbare en duurzame aanhangwagens. Met een ruim assortiment aan diverse soorten aanhangwagens zijn wij dé leverancier van Nederland voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hebben een ruime voorraad aan aanhangwagens, met meer dan 50 verschillende soorten. Ook voorzien wij in maatwerk oplossingen. Omdat we over eigen productiefaciliteiten beschikken kunnen we aan al uw eisen voldoen.

Kom ook eens aanhangwagens bekijken op ons showterrein in Nagele. Voor direct contact kunt u ook bellen naar +31(0)527 652 190. Wij voorzien u graag van advies.

Hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en concurrerende prijzen

Voor de nieuwste modellen aanhangwagens te Alkmaar en omgeving gaat u naar Konag. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring op het gebied van aanhangwagens en vertellen u daar graag meer over. Om de juiste keuze te maken dient u namelijk een aantal zaken op een rijtje te zetten. Wat is uw budget? Waarvoor wilt u de aanhangwagen gebruiken? Wat gaat u ermee vervoeren? Wilt u een open of een dicht dak? Neem gerust contact op met onze experts, zij adviseren u graag.

Naast een uitgebreid standaard assortiment beschikken we ook productiefaciliteiten waarmee we maatwerk kunnen leveren. Als onze aanhangwagens niet aan uw wensen voldoen, kunnen wij er een voor u vervaardigen die dat wel doet. Bij ons bent u verzekerd van een duurzame en betrouwbare aanhangwagen van hoge kwaliteit.

Over ons

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat gevestigd is in Nagele. We zijn begonnen in 1998 en hebben sinds die tijd weten uit te groeien tot een gevestigde naam in Nederland. Met een groot aanbod aan aanhangwagens nabij Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers.

Wilt u ons 10.000 m2 grote showterrein in Nagele eens bezoeken? Ga dan vanaf Alkmaar de A8 op vanaf de N244 en N246. Vervolg uw weg via de A8, A10, A1 en A6 naar de N352 te Nagele. Neem daar afrit 13-Urk vanaf de A6. Vervolgens gaat u verder op de Domineesweg/N352. Op een gegeven moment kunt u de afslag Eggestraat nemen en vervolgens de afslag Hakstraat. Wij zijn gevestigd op nummer 11.

Een aanhangwagen in Alkmaar kopen?

Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact op! Dat kan per telefoon via +31(0)527 652 190 (bellen en WhatsApp). Daarnaast zijn we te bereiken via de online chatfunctie, die u rechts onderin op onze website aantreft.

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl

Translate »