aanhangwagen Amersfoort

Konag bied u graag een geschikte aanhangwagen aan in Amersfoort, het middelpunt van het land!

De stad Amersfoort heeft een prachtig historisch centrum en is in de jaren 2015 en 2016 uitgeroepen tot de beste stad om in te wonen en te werken. Vanwege de centrale ligging is de stad erg goed verbonden met het gehele land doormiddel van spoorwegen en snelwegen (A1 en A28). Naast het geografische middelpunt is Amersfoort ook lange tijd het kadastrale middelpunt van Nederland geweest. Vanuit Amersfoort werd het kadaster voor heel Nederland genummerd. De stad staat onder andere bekend om de Amersfoortse kei van 7157 kg. In 1661 is de kei door 400 inwoners door het stadscentrum getrokken na het afsluiten van een weddenschap.

Een passende aanhangwagen in Amersfoort voor iedereen, ondernemer of consument.

Ons assortiment bestaat uit een verscheidenheid aan aanhangwagens en trailers voor praktisch elk doel. Wij leveren verschillende ondernemers in het distributie of verkoop segment aanhangwagens. Voorbeelden hiervan zijn verkoopwagens, koelwagens maar ook bloemenwagens. Hiernaast verkopen we ook aanhangwagens gericht op transport, dit omvat zowel goederen transport als transport van paarden of vee. Door ons brede assortiment kunnen we samen met u altijd een geschikte aanhangwagen of trailer vinden voor uw doel. Op onze productpagina kunt u een overzicht vinden van de aanhangwagens en trailers die we verkopen en veelal op voorraad beschikbaar hebben.

Naast verkoop is Konag ook de specialist voor onderhoud of reparatie van uw aanhangwagen in Amersfoort.

Wanneer u uw aanhangwagen in Amersfoort en daarbuiten veel gebruikt is het belangrijk een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Zo weet u zeker dat het gebruik van uw aanhangwagen of trailer veilig is en blijft hij langer in goede conditie. Tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt wordt de gehele aanhangwagen of trailer geïnspecteerd door onze gecertificeerde monteurs. U bepaalt zelf of u na de inspectie over gaat tot reparatie of vervanging van versleten of defecte onderdelen. Indien u geïnteresseerd bent in het maken van een afspraak voor een BOVAG onderhoudsbeurt, kunt u dat op onze onderhouds pagina doen.

Wilt u meer informatie over het aanschaffen of het onderhoud van een aanhangwagen in Amersfoort? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wanneer u investeert in een aanhangwagen of trailer is het belangrijk goed geïnformeerd te zijn. Ongeacht de aard van uw vragen beantwoorden we ze graag en voorzien we u van ontbrekende informatie indien gewenst. U kunt contact met ons opnemen via de telefoon +31 (0)527 652 190 of via Whatsapp +31(0)620903424. U kunt ons ook een mail sturen via info@konag.nl of met ons chatten (zie groene balk rechtsonder). Als u liever langs komt bij ons bedrijf bent u natuurlijk ook meer dank welkom. Ons bedrijf en showroom ligt in Nagele en is via de A6 goed bereikbaar met de auto vanaf zowel Almere/Lelystad of Joure/Lemmer. Ook vanaf Zwolle/Kampen is ons bedrijf goed te bereiken via de N50. Op onze contact pagina kunt u een gedetailleerde routeomschrijving vinden. We zien u graag tegemoet!