aanhangwagen Doetinchem

Wilt u een aanhangwagen in Doetinchem kopen?

Konag is uw adres voor alle soorten aanhangwagens in Doetinchem en omgeving. Wat u zich hierbij kunt voorstellen zijn enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. De meest diverse soorten aanhangers zijn te vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Kijk eens rond in onze webshop als u benieuwd bent naar ons aanbod. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring in het verkopen van aanhangwagens en paardentrailers. Wij kunnen u voorzien van een uitstekend advies. Wanneer u interesse of vragen heeft over een van onze producten, neem dan gerust contact op via de telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U kunt uiteraard ook eens onze aanhangwagens komen bekijken op ons showterrein.

Ook maatwerk oplossingen mogelijk!

Een groot gedeelte van de aanhangwagens te Doetinchem die we verkopen produceren we zelf. We beschikken namelijk, naast een BOVAG gecertificeerde onderhoudsafdeling, ook over uitstekende productiefaciliteiten. Daarmee kunnen we allerlei soorten duurzame en betrouwbare aanhangwagens maken. Ook kunnen we hierdoor maatwerk oplossingen aanbieden. Zoekt u een aanhangwagen die aan speciale eisen dient te voldoen? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, wij kunnen deze voor u op maat maken.

Het aanbod op ons showterrein in Nagele bekijken? Pak dan de auto vanaf Doetinchem en rij via de A18, A12, A50 en N50 in de richting van Zwolle en Ens. Neem de afrit N352 vanaf de N50. Ga vervolgens verder op de Schokkerringweg en rijd de Hakstraat in.

Aanhangwagen in Doetinchem laten onderhouden en repareren?

Uw aanhangwagen in Doetinchem laten onderhouden is van zeer belangrijk voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt een sterke aanrader. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de zeer gecertificeerde monteurs van Konag de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen, enz. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Neem contact op als u een afspraak wilt maken.

Meer informatie over onze aanhangwagens? Neem snel contact op!

Konag helpt u graag aan een aanhangwagen in Doetinchem. U kunt contact met Konag opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)620903424 of chat (zie rechtsonder). U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf. De koffie staat klaar!