aanhangwagen Doetinchem

Wilt u een aanhangwagen in Doetinchem kopen?

Konag is uw adres voor alle soorten aanhangwagens in Doetinchem en omgeving. Wat u zich hierbij kunt voorstellen zijn enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. De meest diverse soorten aanhangers zijn te vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Kijk eens rond in onze webshop als u benieuwd bent naar ons aanbod. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring in het verkopen van aanhangwagens en paardentrailers. Wij kunnen u voorzien van een uitstekend advies. Wanneer u interesse of vragen heeft over een van onze producten, neem dan gerust contact op via de telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U kunt uiteraard ook eens onze aanhangwagens komen bekijken op ons showterrein.

Ook maatwerk oplossingen mogelijk!

Een groot gedeelte van de aanhangwagens te Doetinchem die we verkopen produceren we zelf. We beschikken namelijk, naast een BOVAG gecertificeerde onderhoudsafdeling, ook over uitstekende productiefaciliteiten. Daarmee kunnen we allerlei soorten duurzame en betrouwbare aanhangwagens maken. Ook kunnen we hierdoor maatwerk oplossingen aanbieden. Zoekt u een aanhangwagen die aan speciale eisen dient te voldoen? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen, wij kunnen deze voor u op maat maken.

Het aanbod op ons showterrein in Nagele bekijken? Pak dan de auto vanaf Doetinchem en rij via de A18, A12, A50 en N50 in de richting van Zwolle en Ens. Neem de afrit N352 vanaf de N50. Ga vervolgens verder op de Schokkerringweg en rijd de Hakstraat in.

Aanhangwagen in Doetinchem laten onderhouden en repareren?

Uw aanhangwagen in Doetinchem laten onderhouden is van zeer belangrijk voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt een sterke aanrader. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de zeer gecertificeerde monteurs van Konag de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen, enz. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Neem contact op als u een afspraak wilt maken.

Meer informatie over onze aanhangwagens? Neem snel contact op!

Konag helpt u graag aan een aanhangwagen in Doetinchem. U kunt contact met Konag opnemen via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, of via WhatsApp. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf. De koffie staat klaar!

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl

Translate »