Aanhanger in omgeving Dronten kopen

Aanhanger in Dronten

Aanhanger in de buurt van Dronten kopen of huren? Bijvoorbeeld omdat u een bloemenkraam heeft maar de wagen aan vervanging toe is, of omdat u bezig bent met het verbouwen van de tuin en een aanhanger nodig heeft voor het vervoeren van uitgegraven struiken. U kunt een aanhanger kopen, of huren. De aanhangers uit ons assortiment zijn van verschillende kwalitatieve merken, zoals Proline, Lady, Anssems, Brian James Trailers en van ons eigen merk. Bekijk het aanbod online en neem contact op voor meer informatie, of bezoek ons showterrein in de buurt van Dronten.

Allerlei soorten aanhangwagens

Wij voorzien u in allerlei soorten aanhangwagens in de regio Dronten. U kunt hierbij denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers en een bloemenwagen. Maar ook aan een selectie aanhangwagens, les aaanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Alle aanhangers beschikken standaard over een sterk chassis en een goede bodem en zijn rijk uitgerust. Indien gewenst kunt u de aanhangwagens naar wens uitbreiden met een of meerdere van de vele mogelijkheden.

 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Op maat

Zoals we vertelden zijn de aanhangwagens die we in de omgeving van Dronten verkopen en verhuren zeer uitgerust. Het is mogelijk om te kiezen voor speciaalbouw en de aanhanger geheel naar wens te laten uitbreiden. We bieden per type aanhangwagen vele uitbreidingsmogelijkheden aan. Heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor de Easyline enkelas multitransporter met een bruto draagvermogen van 1600 kg? Deze aanhanger in de omgeving van Dronten kunt u uitbreiden met onder andere tranenplaten op de vloer en een vastzetoog. Een kipper is bijvoorbeeld uit te breiden met aluminium rijplaten, loofhekken, een voorrek, reservewiel en verhoogde borden. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Nagele.

Aanhanger huren

Bij ons kunt u een nieuwe of tweedehands aanhangwagen kopen. Heeft u met enige regelmaat een aanhanger nodig, bijvoorbeeld voor het afvoeren van tuinafval? Of heeft u een motor en heeft u zo nu en dan een motortransporter nodig voor het verplaatsen van het voertuig? In dat geval is een aanhanger huren in Dronten wellicht een goede oplossing. U mag een aanhanger huren voor zakelijk en particulier gebruik. Maak voor het doen van een aanvraag gebruik van het verhuurplatform.

Financiering

Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen, dan kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode, vervolgens lost u iedere maand een vast bedrag af. Indien u deze heeft, is het mogelijk om een aanhanger in te ruilen. Doe gerust een lease voorstel, vervolgens komen we bij u terug met meer informatie.

Onderhoud en reparatie

Onderhoud aan een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang. En niet alleen voor de verkeersveiligheid, maar ook voor de aanhangwagen zelf. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen raden we een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan. Tijdens deze onderhoudsbeurt controleren onze gediplomeerde monteurs de gehele aanhangwagen. Ze controleren niet alleen de remmen, maar ook onder andere het chassis, de assen, de opbouw en de wielen etc. We gaan pas aan de slag in de werkplaats, wanneer u akkoord gaat bent met de kostencalculatie.

Aanhangwagen kopen of huren? Neem contact op

Wilt u meer informatie over het huren van een aanhangwagen in de buurt van Dronten, of overweegt u een aanhanger het assortiment van Konag aan te schaffen? Neem gerust contact op voor meer informatie.

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)527 652 190, een mail te sturen naar info@konag.nl, of een WhatsApp bericht te sturen naar +31(0)527 652 190. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons showterrein.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH