aanhangwagen Dronten

Bent u op zoek naar een vakkundige garage voor uw trailer of aanhangwagen in Dronten? U kunt bij ons terecht!

Dronten is een van de plaatsen die halverwege de vorige eeuw tijdens de aanleg van Flevoland gebouwd is. In Dronten bevat de gesproken taal het minste accent van heel Nederland ten opzichte van het ABN. Hiernaast staat Dronten bekend om de Meerpaaldagen, een gratis festival van drie dagen halverwege augustus. In de gemeente Dronten wordt elke zomer het Lowlands festival georganiseerd, waar zo’n 55.000 bezoekers per jaar op af komen.

Konag is uw gediplomeerde onderhoudsspecialist voor trailers en aanhangwagens uit Dronten.

Konag bied gecertificeerde onderhoudsbeurten aan voor uw aanhangwagen of trailer zodat het gebruik ervan veilig blijft. Onze vakkundige monteurs voeren een BOVAG inspectie uit en stellen hierna een rapport samen waarin de bevindingen staan. Na de rapportage kan er direct onderhoud verricht worden of een afspraak ingepland worden in onze garage. Indien u eerst meer informatie wilt over de BOVAG procedure, of direct een afspraak in wilt plannen kunt u contact met ons opnemen via onze onderhouds pagina.

Een greep uit ons assortiment van trailers en aanhangwagens in Dronten. Veelal direct uit voorraad leverbaar.

Ons assortiment van aanhangwagens en trailers loopt breed uiteen. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende aanhangwagens in Dronten aan gericht op evenementen. Deze aanhangwagens lopen uiteen van podiumwagens tot toiletwagens, maar ook markt verkoopwagens zijn uit voorraad leverbaar. Een compleet andere greep uit ons assortiment is een paarden- of veetrailer waarmee dieren comfortabel vervoerd kunnen worden. Met andere woorden, ons assortiment is alles omvattend en de kans dat u bij ons slaagt is erg groot. We ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze en bij te dragen aan een duurzame investering.

Elke klantwens voor een trailer of aanhangwagen in Dronten is anders, daarom geven we u graag advies op maat.

In bijna alle gevallen zijn er verschillende aanhangwagens of trailers die passen bij het doel dat u voor ogen heeft. Om u te helpen de juiste keuze te maken staan we u graag te woord. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van uw voorkeur. U bent meer dan welkom om een afspraak te maken om langs te komen op ons showterein in Nagele. U kunt ons kantoor en showterein bereiken via de A6 of N50 afhankelijk van waar u vandaan moet komen. Voor een gedetailleerde routeomschrijving kunt u onze contact pagina bezoeken.

Geen tijd om langs te komen op ons showterein? Dat is geen enkel probleem, we staan u graag op afstand te woord!

Wanneer u liever telefonisch contact heeft over het aanschaffen of onderhouden van een trailer of aanhangwagen in Dronten is dat ook mogelijk. We zijn dagelijks bereikbaar op +31 (0)527 652 190. U kunt ook met ons chatten via Whatsapp op +31(0)620903424 of via onze livechat (zie groene balk rechtsonder in scherm). U kunt ons natuurlijk ook een mail sturen met uw vraag of verzoek via info@konag.nl.