aanhangwagen Dronten

Bent u op zoek naar een vakkundige garage voor uw trailer of aanhangwagen in Dronten? U kunt bij ons terecht!

Dronten is een van de plaatsen die halverwege de vorige eeuw tijdens de aanleg van Flevoland gebouwd is. In Dronten bevat de gesproken taal het minste accent van heel Nederland ten opzichte van het ABN. Hiernaast staat Dronten bekend om de Meerpaaldagen, een gratis festival van drie dagen halverwege augustus. In de gemeente Dronten wordt elke zomer het Lowlands festival georganiseerd, waar zo’n 55.000 bezoekers per jaar op af komen.

Konag is uw gediplomeerde onderhoudsspecialist voor trailers en aanhangwagens uit Dronten.

Konag bied gecertificeerde onderhoudsbeurten aan voor uw aanhangwagen of trailer zodat het gebruik ervan veilig blijft. Onze vakkundige monteurs voeren een BOVAG inspectie uit en stellen hierna een rapport samen waarin de bevindingen staan. Na de rapportage kan er direct onderhoud verricht worden of een afspraak ingepland worden in onze garage. Indien u eerst meer informatie wilt over de BOVAG procedure, of direct een afspraak in wilt plannen kunt u contact met ons opnemen via onze onderhouds pagina.

Een greep uit ons assortiment van trailers en aanhangwagens in Dronten. Veelal direct uit voorraad leverbaar.

Ons assortiment van aanhangwagens en trailers loopt breed uiteen. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende aanhangwagens in Dronten aan gericht op evenementen. Deze aanhangwagens lopen uiteen van podiumwagens tot toiletwagens, maar ook markt verkoopwagens zijn uit voorraad leverbaar. Een compleet andere greep uit ons assortiment is een paarden- of veetrailer waarmee dieren comfortabel vervoerd kunnen worden. Met andere woorden, ons assortiment is alles omvattend en de kans dat u bij ons slaagt is erg groot. We ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze en bij te dragen aan een duurzame investering.

Elke klantwens voor een trailer of aanhangwagen in Dronten is anders, daarom geven we u graag advies op maat.

In bijna alle gevallen zijn er verschillende aanhangwagens of trailers die passen bij het doel dat u voor ogen heeft. Om u te helpen de juiste keuze te maken staan we u graag te woord. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van uw voorkeur. U bent meer dan welkom om een afspraak te maken om langs te komen op ons showterein in Nagele. U kunt ons kantoor en showterein bereiken via de A6 of N50 afhankelijk van waar u vandaan moet komen. Voor een gedetailleerde routeomschrijving kunt u onze contact pagina bezoeken.

Geen tijd om langs te komen op ons showterein? Dat is geen enkel probleem, we staan u graag op afstand te woord!

Wanneer u liever telefonisch contact heeft over het aanschaffen of onderhouden van een trailer of aanhangwagen in Dronten is dat ook mogelijk. We zijn dagelijks bereikbaar op +31 (0)527 652 190. U on ook een  Whatsapp sturen. U kunt ons natuurlijk ook een mail sturen met uw vraag of verzoek via info@konag.nl.

✔️ Welke merken biedt Konag aan?

Als producent en leverancier levert Konag diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Velen hiervan staan op voorraad en zijn direct leverbaar. 

Konag levert de volgende merken:

Van elk merk biedt Konag een breed assortiment aan in diverse prijsklassen en kwaliteiten.

✔️ Doet Konag enkel verkoop of is huren en leasen ook een optie?

Bij Konag kunt u aanhangwagens en trailers kopen, leasen en huren. Op de website staan de prijzen bij de meeste aanhangwagens weergegeven, mocht er een prijs ontbreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze verkopers.  Soms gaat dit om speciaal gebouwde aanhangwagen met alle wensen van de klant. Bij specifieke wensen kan de klant een vrijblijvende offerte aanvragen.

Voor de verhuur hanteert Konag, dat de gehuurde aanhangwagen vanaf 09.00 uur opgehaald kan worden. Bekijk hier het assortiment huur aanhangwagens.

✔️ Biedt Konag ook speciaalbouw of op maat gemaakte aanhangers aan?

Het is mogelijk om een aanhangwagen te kopen die helemaal custom made gebouwd wordt, Konag produceert namelijk zelf aanhangwagens. Dat stelt Konag in staat om specifieke aanpassingen door te voeren en maatwerk te leveren. Zo kan de klant altijd een aanhangwagen kopen die voldoet aan uw specifieke voorkeuren. Klanten kunnen altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

✔️ Wat is de maximale snelheid die ik mag rijden met een aanhanger?

Binnen de bebouwde kom mag u maximaal 50 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Buiten de bebouwde kom mag u maximaal 80 kilometer per uur (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Het maakt niet uit of uw aanhanger of caravan meer of minder weegt dan 750 kg en of hij geremd of niet-geremd is.

Op een autoweg of een autosnelweg mag u (sinds 1 mei 2009) 90 kilometer per uur rijden (tenzij aangegeven is dat de maximum snelheid lager is). Deze nieuwe maatregel is bedoeld om de doorstroming van het verkeer te bevorderen en geldt voor alle aanhangers tot 3500 kg (incl. belading). Is de aanhangwagen zwaarder na 3500 kg dan geldt op auto(snel)wegen een maximum snelheid van 80 km/u.
bron. www.politie.nl