aanhangwagen Ede

Kijk voor uw aanhangwagen in Ede bij Konag Aanhangers & Trailers

Bent u op zoek naar de juiste aanhanger in Ede en wilt u weten wat er allemaal te krijgen is op het gebied van aanhangers en trailers? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Konag Aanhangers en Trailers biedt een uitgebreid assortiment aan vele soorten aanhangwagens, verkoopwagens, speciaalbouw en paardentrailers van verschillende merken. Daarnaast produceert Konag zelf ook een ruim aanbod aan aanhangers. Door te luisteren naar de persoonlijke wensen van de klant bieden wij deskundige service op maat. Dus kom voor de perfecte aanhanger naar Konag!

Veel keuze voor uw aanhanger in Ede

U kunt werkelijk alle soorten aanhangers vinden bij Konag Aanhangers & Trailers, of het nu gaat om kiepaanhangwagens, bloemenwagens, kippers of schamelwagens etc., wij leveren het! Op onze productenpagina kunt u een goed en compleet beeld krijgen van alle mogelijkheden die er zijn bij Konag. Voor een gedegen en persoonlijk advies bent u ook altijd welkom in onze showroom!

Konag produceert of levert uw aanhangwagen in Ede

Voor de productie en levering van een uiteenlopend assortiment van diverse typen aanhangwagens is Konag Aanhangers & Trailers de juiste partij. Sinds 1998 is het familiebedrijf uit Nagele (ten zuiden van Emmeloord) actief in de aanhanger branche en door de eigen productie in aanhangwagens gaat onze ervaring verder dan alleen standaard verkoop. Door onze eigen productielijn kunnen de medewerkers van Konag u precies vertellen wat de verschillende modellen u te bieden hebben en wat de voor- en nadelen zijn van het elk type. Naast het produceren van aanhangers, levert Konag aanhangers en trailers van bekende merken.

Konag beschikt over een grote showroom en voorraadruimte. Hierdoor kunt u als klant een groot aantal modellen aanhangwagens en trailers zien en zijn wij in de gelegenheid om een groot aantal van onze modellen uit de voorraad te verkopen. Ons streven is om de klant van goed en gedegen advies te voorzien zodat wij de keuze van de klant, voor een aanhanger of trailer, makkelijker kunnen maken. Heeft u na aanschaf van de aanhanger nog aanvullende wensen? Onze medewerkers helpen u graag verder, ook op het gebied van onderhoud en reparatie.

Bezoek de showroom in Nagele voor uw aanhanger in Ede

Ede heeft als middelgrote plaats in Gelderland zo’n 72.460 inwoners. De stad ligt in het westen van de Veluwe en in het zuidelijke deel van de Gelderse Vallei. Ede is goed bereikbaar via de A12 (Arnhem-Utrecht) en ligt langs de A30 richting Amersfoort. Beide snelwegen kunt u gebruiken voor het eerste deel van de route naar onze showroom in Nagele. Voor meer informatie, vragen en openingstijden kunt u op onze contactpagina terecht.

Translate »