Aanhangwagen Groningen

Konag bied u graag advies aan bij het vinden van een geschikte trailer of aanhangwagen in Groningen. Ons brede assortiment bied een passend model voor iedereen.

De grootste stad van het noorden, Grun, Grunnen of simpelweg Groningen. Ondanks dat er in de tweede wereldoorlog veel van het stadscentrum verloren ging, is de stad nog steeds rijk aan historie en cultuur. De afgelopen jaren is de stad Groningen om uiteenlopende redenen geprezen. Zo is Groningen de stad met de meest tevreden inwoners en werd het uitgeroepen tot de meest fietsvriendelijke stad van het land.

Voor elke toepassing een uitermate geschikte trailer of aanhangwagen bij Konag.

Ongeacht in wat voor markt u zich bevindt of wat voor hobby u uitoefent, samen met Konag vindt u een trailer of aanhangwagen die aansluit. Konag is de specialist voor het leveren en produceren van top kwaliteit trailers en aanhangwagens in Groningen. We beschikken over een sterk gevarieerd assortiment, van bloemenwagen tot maat bouw geheel naar wens. In veel gevallen zijn er verschillende trailers of aanhangwagens die aansluiten bij uw wens. Omdat de verschillen soms klein maar cruciaal kunnen zijn helpen we u graag bij het maken van de beste investering. Zo heeft u nog lang plezier van uw duurzame aankoop. Voor het gehele assortiment kunt op onze productpagina kijken. Mocht u geïnteresseerd zijn in een trailer of aanhangwagen op maat, dan kunt u op onze speciaalbouw pagina een impressie vinden van op maat ontworpen modellen.

 • <strong>Eigen productie</strong><br>maatwerk mogelijk Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <strong>>500 aanhangwagens</strong><br>uit voorraad leverbaar >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <strong>>10.000m²</strong><br> showterrein >10.000m²
  showterrein
 • <strong>Centraal gelegen</strong><br>in Nederland Centraal gelegen
  in Nederland
 • <strong>Veilig online betalen</strong><br>met Ideal en Mister Cash Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <strong>Bovag</strong><br>gecertificeerd Bovag
  gecertificeerd

Tijdig onderhoud verlengd de leeftijd van uw trailer of aanhangwagen aanzienlijk. Daarom bieden we naast verkoop ook onderhoud van uw trailer of aanhangwagen in Groningen aan.

Door de jarenlange ervaring van Konag bent u op het juiste adres voor een inspectie of onderhoudsbeurt van een trailer of aanhangwag+ens in Groningen. Naast een ruim assortiment beschikken we over gediplomeerde monteurs die uw aanhangwagen of trailer doormiddel van een BOVAG inspectie controleren op gebreken. Tijdens deze BOVAG inspectie worden alle onderdelen van uw aanhangwagen of trailer onderzocht op functioneren en eventuele slijtage. Wanneer uit het BOVAG rapport blijkt dat een onderdeel gerepareerd of vervangen dient te worden laten wij u dat eerst weten. U kunt vervolgens zelf bepalen of u dit direct wilt laten doen of dat een ander moment u beter schikt. Als u geïnteresseerd bent in een BOVAG inspectie van uw trailer of aanhangwagen in Groningen kunt u via onze onderhouds pagina contact met ons opnemen. Als u vooraf eerst meer informatie wilt over de BOVAG inspectie en het BOVAG keurmerk lichten we u graag eerst voor. In dat geval kunt u via onze contactpagina contact met ons opnemen.

Wilt u graag een helder en betrouwbaar advies voor de aanschaf van een trailer of aanhangwagen in Groningen? We helpen u graag verder!

Bij de aanschaf van een trailer of aanhangwagen komen veel verschillende factoren kijken. Kosten, kwaliteit, laadvermogen en eventuele aanpassingen of accessoires. Zo kan het maken van een keuze vrij overweldigend overkomen. Om die rede helpen we u graag bij het beantwoorden van uw vragen en het maken van de juiste keuze. Wanneer u het prettig vindt om langs te komen op ons showterein in Nagele en de modellen fysiek te bekijken bent u van harte welkom. Ons showterein van 10.000 vierkante meter is te bereiken via de A6 of N50 afhankelijk van uw vertrekpunt. U kunt voor een nauwkeurige routeomschrijving op onze contactpagina kijken. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen op ons showterein staan we u met plezier te woord via de telefoon. We zijn dagelijks te bereiken op +31 (0)527 652 190. U kunt ons ook een mail sturen met uw vraag of verzoek via info@konag.nl. Tot slot zijn we ook bereikbaar via Whatsapp.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH