aanhangwagen Harderwijk

U zoekt een aanhangwagen in Harderwijk of omgeving?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een aanhangwagen in Harderwijk of de omgeving daarvan kunt kopen? Zoek dan niet verder, want bij Konag bent u aan het juiste adres. Ons bedrijf levert allerlei verschillende soorten aanhangwagens, die gebruikt kunnen worden voor het transport van verschillende ladingen. Zo verkopen wij onder andere enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Weet u niet zeker bij welke aanhangwagen u het meeste baat heeft? Wij adviseren u graag verder.

Vraag gerust om vrijblijvend advies of meer informatie. Dat kan door contact op te nemen via +31(0)527 652 190. Ook heten we u van harte welkom op ons showterrein in Nagele.

Uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen

Hoewel wij een breed standaard assortiment hebben met aanhangwagens nabij Harderwijk van verschillende merken, kan het voorkomen dat u net een wagen zoekt met andere specificaties. Omdat wij over onze eigen productiefaciliteiten beschikken kunnen we toch aan uw wensen voldoen. Zo bent u bij ons verzekerd van een scherp geprijsde aanhangwagen van hoge kwaliteit, die precies aan uw eisen voldoet. Benieuwd naar de prijzen? Neem daarover gerust eens contact op.

Om uw aanhangwagen in goede staat te houden kunt u deze bij ons laten onderzoeken voor onderhoud. Wij nemen de wagen dan grondig onder de loep, van voor tot achter, en kijken daarbij onder meer naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen. Zo kunt u met een veilig gevoel de weg op. Eventuele mankementen worden door onze gediplomeerde monteurs weer gerepareerd. Vraag gerust een prijsopgave op maat aan voor een kostenplaatje.

Over Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in aanhangwagens. Wij beschikken over een breed assortiment aan aanhangwagens nabij Harderwijk, eigen productiefaciliteiten en een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling. We kunnen bijna altijd uit voorraad leveren en leveren ook wagens die op maat gemaakt zijn.

Wilt u ons showterrein bezoeken vanuit Harderwijk? Rij dan via de N302 richting Lelystad en pak de A6 in de richting van Nagele. Pak vervolgens de afslag Eggestraat en neem na 400 meter de eerste afslag rechts. Hier rijdt u de Hakstraat in, waar u ons showterrein op nummer 11 zult aantreffen.

Ja, ik zoek een aanhangwagen in omgeving Harderwijk!

Wilt u graag verder informeren over de mogelijkheden omtrent het kopen van een aanhangwagen in omgeving Harderwijk? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)527 652 190 bellen en WhatsApp.