aanhangwagen Heerenveen

Op zoek naar een aanhangwagen in Heerenveen?

Bij uw zoektocht naar een aanhangwagen in Heerenveen is het een aanrader om een kijkje te nemen bij Konag Aanhangers & Trailers. Konag heeft met haar jarenlange ervaring op het gebied van aanhangers een breed assortiment opgebouwd van verschillende merken, waarvan een groot gedeelte ook te bezichtigen is in onze uitgebreide showroom! Ons aanbod in aanhangers bestaat onder andere uit markt-verkoopwagens, presentatiewagens, koelwagens, vrieswagens, huif aanhangwagens. En het mooie is, vanuit Heerenveen rijdt u in slechts een half uur naar onze showroom in Nagele (nabij Emmeloord). Dus bent u op zoek naar de perfecte aanhangwagen in Heerenveen? Kom dan vandaag nog bij ons langs!

Uw aanhangwagen in It Hearrenfean

Heerenveen, of in het Fries it Hearrenfean, is een plaats in de provincie Friesland en telt als oudste veenkanaaldorp van Nederland ongeveer 30500 inwoners. De plaats is goed bereikbaar via de snelwegen de A7 (Groningen-Sneek) en de A32 (Zwolle-Leeuwarden). Uw rijdt met uw aanhangwagen in Heerenveen gemakkelijk de snelweg op. Daarnaast is de plaats ook bekend vanwege het ijsstadion Thialf. In dit stadion, met de snelste laaglandbaan ter wereld, worden regelmatig wereldkampioenschappen georganiseerd.

Deskundig advies van Konag bij het uitzoeken van uw aanhangwagen in Heerenveen

Sinds 1998 is Konag Aanhangwagens & Trailers in Nagele actief in de verkoop en productie van aanhangwagens en meer. Ons aanbod in aanhangwagens, bestaande uit veel verschillende merken, bevat onder andere enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagens, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers, waarvan wij er veel op voorraad hebben). U kunt werkelijk alle soorten aanhangwagens vinden bij Konag!

In 2015 hebben wij het buitengedeelte van onze showroom aanzienlijk kunnen uitbreiden waardoor wij de mogelijkheid hebben u nog meer van ons aanbod te kunnen tonen. Daarnaast kunnen wij nog meer dan voorheen aanhangwagens en paardentrailers uit voorraad verkopen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en luisteren goed naar uw wensen en adviseren u op deskundige en persoonlijke wijze. Mocht er na uw aankoop nog wensen zijn, zoals bepaalde accessoires of vragen over onderhoud en eventuele reparatie van uw aanhanger, helpen wij u graag!

Kom langs voor uw aanhangwagen in Heerenveen

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de aanschaf van uw aanhangwagen in Heerenveen, dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Onze showroom aan de Hakstraat 11 in Nagele ligt vlakbij de A6 en de N50, waardoor wij goed bereikbaar zijn vanuit alle richtingen. Onze openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij van 08.00 uur tot 15.00 uur ’s middags geopend. Laat uw adviseren en inspireren bij Konag Aanhangwagens & Trailers!