aanhangwagen Kampen

Zoekt u een aanhangwagen in Kampen? Zoek dan niet langer!

Konag Aanhangwagens & Trailers biedt u allerlei soorten aanhangwagens in Kampen. Denk dan bijvoorbeeld aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aaanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Alle soorten aanhangwagens zijn te vinden bij Konag! Klik hier eens voor ons assortiment. Konag heeft jarenlange ervaring met betrekking tot aanhangwagens en paardentrailers, en kan u dan ook voorzien van een goed onderbouwd advies. Heeft u interesse of vragen over een bepaald product, dan kunt u ons bereiken via de telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. Of kom eens langs in onze showroom om al onze aanhangwagens te bekijken. De juiste aanhangwagen voor u is zo gevonden!

Ook maatwerk oplossingen mogelijk!

Bij Konag hebben we ruime ervaring met het leveren van aanhangwagens in Kampen. Deze worden veelal ook door onszelf geproduceerd in onze productiefaciliteiten. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, om u een betrouwbare en duurzame wagen te kunnen leveren. Bent u op zoek naar een aanhangwagen maar kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Wij bieden ook maatwerk oplossingen! Graag bespreken we uw wensen met u voor een op maat gemaakte aanhangwagen.

De aanhangwagens in ons assortiment zelf eens komen bekijken? Bezoek dan ons showterrein in Nagele. Vanaf Kampen bent u er zo. Rij via de N50 richting Ens en ga over op de Schokkerringweg/N352. Vervolg uw weg naar de Ploegstraat, vanaf daar kunt u de Hakstraat inrijden. Wij zijn gevestigd op nummer 11.

Onderhoud en reparatie voor uw aanhangwagen in Kampen nodig?

Onderhoud aan een aanhangwagen te Kampen die u met regelmaat gebruikt, is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt iets wat wij zeer aanbevelen. Gedurende deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers uw aanhangwagen van top tot teen. Onze monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Als u een reparatie- of onderhoudsafspraak wilt maken kunt u contact opnemen.

Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers

Een aanhangwagen in Kampen gezocht? U kunt ons bellen en appen via +31(0)527 652 190 of mailen naar info@konag.nl. U kunt ook altijd even langskomen op ons bedrijf!

Translate »