Aanhangwagen Kampen

Konag helpt u graag verder met het vinden van een aanhanger in Kampen. Dankzij ons uitgebreide assortiment hebben wij voor iedereen een passend exemplaar.

Aanhanger of aanhangwagen in de buurt van Kampen gezocht? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers vindt u allerlei soorten aanhangers, van enkelas bakwagens tot tandem as bakwagens en van plateauwagens tot paardentrailers. Kortom, alle soorten aanhangwagens zijn te vinden bij Konag! Klik hier voor ons assortiment.

Heeft u interesse in of vragen over een aanhanger kopen of huren in Kampen en omstreken? Dan kunt u ons bereiken via de telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U kunt natuurlijk ook eens langskomen in onze showroom om al onze aanhangwagens te bekijken – de juiste aanhangwagen voor u is zo gevonden!

Waarom een aanhanger in Kampen van Konag?

Konag heeft jarenlange ervaring op gebied van aanhangers en paardentrailers en kan u dan ook voorzien van goed onderbouwd advies:

 • Eigen productie
 • Meer dan 500 aanhangers beschikbaar voor verkoop, lease of verhuur in Kampen
 • Bovag-gecertificeerd
 • Kijkje nemen? Bezoek ons showterrein!
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/settings.png" alt="Eigen productie
  maatwerk mogelijk"> Eigen productie
  maatwerk mogelijk
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/caravan.png" alt=">500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar"> >500 aanhangwagens
  uit voorraad leverbaar
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/09/showroom.png" alt=">10.000m²
  showterrein"> >10.000m²
  showterrein
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/placeholder.png" alt="Centraal gelegen
  in Nederland"> Centraal gelegen
  in Nederland
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2019/08/unlocked.png" alt="Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash"> Veilig online betalen
  met Ideal en Mister Cash
 • <img src="https://www.konag.nl/wp-content/uploads/2018/06/bovag.png" alt="Bovag
  gecertificeerd"> Bovag
  gecertificeerd

Onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende diensten met betrekking tot aanhangers in Kampen. Denk hierbij niet alleen aan verkoop, maar ook aan periodiek onderhoud, reparatie, maatwerk oplossingen en verhuur:

1. Aanhangwagen in Kampen leasen of kopen

Naast aanhangwagens kopen in Kampen behoort ook leasen tot de mogelijkheden. Zo is een aanhanger leasen een optie als u momenteel niet de financiële middelen heeft of niet wilt inzetten om een aanhangwagen te kopen. Realiseer u echter wel dat leasen op de lange termijn mogelijk duurder is dan een aanhanger kopen. De lease is vast te stellen voor een periode, waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier. Heeft u eenmalig of slechts af en toe een aanhangwagen nodig? Dan is een aanhanger huren waarschijnlijk de beste oplossing voor u. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment aanhangwagens voor privé of zakelijk gebruik. Voor het huren van een aanhangwagen bent u bij Konag aan het juiste adres.

Bekijk hier onze in de buurt van Kampen te huren aanhangwagens!

2. Onderhoud en reparatie aan uw aanhanger

Gebruikt u uw eigen aanhanger regelmatig? Dan mag u het onderhoud absoluut niet vergeten. Dit is namelijk essentieel voor zowel uw aanhangwagen als de verkeersveiligheid. Wij raden bij regelmatig gebruik een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan, een klus die wij graag op ons nemen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren onze gediplomeerde monteurs de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen, noem maar op. Op basis van onze bevindingen maken we een kostencalculatie waarna we, uiteraard in overleg met u, de de aanhangwagen onderhouden of repareren.

Afspraak maken? Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

3. Ook maatwerk oplossingen mogelijk

Bent u op zoek naar een aanhangwagen maar kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Wij bieden ook maatwerk oplossingen! Graag bespreken we uw wensen voor een op maat gemaakte aanhangwagen.

Welke aanhangers bieden wij allemaal in Kampen aan?

Wij van Konag hebben ruime ervaring met het leveren van aanhangwagens in Kampen en omgeving. Deze worden veelal door onszelf geproduceerd in onze productiefaciliteiten. Hiervoor maken we maken gebruik van hoogwaardige materialen. Zo weet u zeker dat we u een betrouwbare en duurzame wagen leveren. Wij leveren uiteenlopende aanhangwagens in Kampen, waaronder:

 • enkelas bakwagens
 • tandemasbakwagens
 • plateauwagens
 • kiepaanhangwagens
 • kippers
 • bloemenwagen
 • selectie aanhangwagens
 • les aaanhangwagens
 • autotransporters
 • machinetransporters
 • schamelwagens
 • aanhangwagens met laadkraan
 • paardentrailers

Bezoek onze showroom!

De aanhangwagens in ons assortiment zelf eens komen bekijken? Bezoek dan ons showterrein in Nagele. Vanaf Kampen bent u er zo. Rij via de N50 richting Ens en ga over op de Schokkerringweg/N352. Vervolg uw weg naar de Ploegstraat, vanaf daar kunt u de Hakstraat inrijden. Wij zijn gevestigd op nummer 11.

Aanhangwagen in Kampen nodig? Neem contact op!

Aanhangwagen in Kampen gezocht? Of heeft u een vraag? U kunt ons bellen en appen via +31(0)527 652 190 of mailen naar info@konag.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onderstaande knoppen. Ziet u de aanhangwagens liever in het echt? In dat geval is het mogelijk om onze showroom in Nagele, op een steenworp afstand van Kampen, te bezoeken.

Bekijk onze aanhangwagens of +31 (0) 527 652 190

✔️ Wat is het beste merk aanhangwagen?

Er is niet één merk dat “het beste” is. Wel is het zo dat bepaalde merken goed aangeschreven staan. Denk hierbij aan merken zoals Proline, Easyline, Loady, Humbaur, Anssems, Ifor Williams, Brian James, Hulco, Bücker en Cheval Liberte. Hiernaast staan de door Konag geproduceerde aanhangers zeer goed aangeschreven.

✔️ Heeft een aanhangwagen papieren nodig?

Sinds 2012 moeten alle aanhangwagens een chassisnummer en een typegoedkeuring hebben. Daarnaast moet elke aanhanger over een zogenaamd COC-certificaat, een certificaat van overeenstemming, beschikken. Voor (ongeremde) aanhangers zwaarder dan 750 kilogram, bijvoorbeeld een kipper, is bovendien een eigen kenteken en kentekenbewijs verplicht.

✔️ Wat heeft u nodig om een aanhanger te huren?

Om een aanhangwagen te huren heeft u de volgende zaken nodig:

 • een geschikt & geldig rijbewijs: voor aanhangers tot 750 kg volstaat een ‘normaal\ rijbewijs B, voor zwaardere aanhangers is doorgaans rijbewijs BE noodzakelijk
 • auto met voldoende trekkracht: de trekkracht van uw auto staat in de kentekenpapieren vermeld;
 • kentekenplaat: een geldige, witte kentekenplaat – geldt alleen voor aanhangers tot 750 kg;
✔️ Waar moet u op letten bij het kopen van een aanhanger?

Let bij het kopen van een nieuwe of tweedehands aanhanger altijd op of de aanhanger aan uw wensen voldoet, geremd of ongeremd model nodig is, voor wat voor soort ladingen u mee wilt nemen, wat de prijs-kwaliteitverhouding is, het bruto en netto laadvermogen van de aanhanger, het maximale trekgewicht van uw auto, et cetera.

Prima bedrijf.

Inmiddels zes aanhangers gekocht, naar tevredenheid.
Goed product, plezierig contact.

Herman Knol, hasselt

Betrouwbaar bedrijf

Ik bestel de aanhangwagens (4 inmiddels) blind van de website. Het is altijd wat ik er van verwacht, en staat klaar zoals afgesproken als ik ze kom halen.

Peter jan, Oudeschild

Snel geholpen aan op maat gemaakte aanhanger

Goed, snel en vakkundig geholpen aan een op maat gemaakte aanhanger.

Hupkes Hekwerk, Duiven

Goede service,contact en prijs

Ik ben zeer correct en netjes geholpen .
En zeer tevreden over mijn aan gekochte aanhanger

Guido Suierveld, HOORN NH