aanhangwagen Lelystad

Een aanhangwagen te Lelystad kopen bij Konag

Wilt u een aanhangwagen in Lelystad of omstreken kopen? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan betrouwbare aanhangwagens die wij uit voorraad kunnen leveren. Welke lading u ook wenst te vervoeren, wij kunnen u de juiste oplossing bieden, zowel voor particulier als zakelijk transport. Wij leveren betrouwbare aanhangwagens tegen scherpe prijzen en bieden ook maatwerk aan. Zo kunnen we een wagen voor u produceren die aan specifieke behoeftes voldoet.

Voor vragen over de juiste aanhangwagen voor uw situatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag verder over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31(0)527 652 190 en heten u tevens van harte welkom op ons in Nagele gevestigde showterrein.

Goede kwaliteit, scherpe prijzen en maatwerk

Bij Konag hebben we een goede prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staan. Zo leveren wij altijd betrouwbare en duurzame aanhangwagens nabij Lelystad, die gemaakt zijn van materialen van de beste kwaliteit. Toch bieden we deze tegen scherpe prijzen aan. Een maatwerk oplossing nodig? Ook daarin kunnen wij voorzien. Omdat we over eigen productiefaciliteiten beschikken kunnen we een aanhangwagen produceren die aan uw eisen voldoet. Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte!

Als specialist op het gebied van aanhangwagens werken we ook met een team van ervaren en gediplomeerde monteurs. Wij voeren graag onderhouds- en reparatiewerkzaamheden voor u uit, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Een aanhangwagen die in goede staat verkeert is namelijk van groot belang voor de verkeersveiligheid. Wij controleren onder meer de remmen, het chassis, de assen, de opbouw en de wielen van uw aanhangwagen.

Over Konag Aanhangwagens & Trailers

Konag Aanhangwagens & Trailers is een familiebedrijf dat sinds 1998 is uitgegroeid tot een gevestigde naam op het gebied van aanhangwagens. In ons assortiment treft u diverse soorten aanhangwagens aan, zoals enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Ook kunnen we met onze eigenproductiefaciliteiten maatwerk oplossingen bieden en beschikken we over een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling.

Ons showterrein is gevestigd op de Hakstraat 11 in Nagele. Vanuit Lelystad is dit ongeveer 20 minuten rijden. Ga de A6 op en volg deze naar de Domineesweg/N352 in Nagele. Neem vervolgens afrit 13-Urk vanaf de A6 en ga verder op de Domineesweg/N352. Pak daarna de afslag Eggestraat, waarna u bij de eerste afslag rechts (na circa 400 meter) de Hakstraat in kunt rijden.

Ja, ik wil een aanhangwagen in Lelystad kopen!

Meer weten over de mogelijkheden omtrent het kopen van een aanhangwagen nabij Lelystad? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen of appen naar +31(0)527 652 190. Wij adviseren u graag verder!