aanhangwagen Pesse

Zoekt u een aanhangwagen in Pesse?

Konag heeft verschillende soorten aanhangwagens in Pesse, zoals enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Waar u ook naar op zoek bent, alle soorten aanhangwagens kunt u vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Kijk hier naar onze producten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers, en een goed en gedegen advies kunnen wij u dan ook zeker geven. Heeft u belangstelling of vragen over een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent uiteraard ook welkom om de aanhangwagens te bekijken in onze showroom.

Onderhoud en reparatie voor uw aanhangwagen in Pesse

Het onderhouden van een aanhangwagen in Pesse die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Ook oplossingen op maat zijn mogelijk!

Bent u op zoek naar een aanhangwagen die aan specifieke eisen dient te voldoen? Omdat we bij Konag zelf over productiefaciliteiten beschikken kunnen we deze voor u op maat maken. Ook de rest van de aanhangwagens in Pesse worden veelal door onszelf geproduceerd. Zo kunnen we een optimale kwaliteit garanderen. Bij Konag koopt u dus een betrouwbare en duurzame aanhangwagen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Informeer gerust verder door contact op te nemen!

Als u eens op ons showterrein wilt langskomen kunt u vanaf Pesse de N375 pakken richting Wanneperveen. Ga verder op de N762 en rij vervolgens via de N352 naar de Leemringweg/N719 in Kraggenburg. Vervolg uw weg en neem vervolgens de Sloefweg, Vliegtuigweg en Nagelerweg naar de Hakstraat in Nagele.

Meer informatie over onze aanhangwagens

Een aanhangwagen in Pesse kopen of laten onderhouden? U kunt contact met ons opnemen via: telefoon of WhatsApp +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.