Alkmaar is een gemeente in Noord-Holland. De gemeente bestaat uit de stad Almaar, Oudorp, een deel van Koedijk en het grondgebied van de gemeente Graft-De Rijp en Schermer. Alkmaar, de gemeente, heeft rond de 110000 inwoners en is de vijfde gemeente van Noord-Holland. Alkmaar staat bekend als de kaasstad, de inwoner van Alkmaar wordt Alkmaarder genoemd maar heet ook wel kaaskop.

Heeft u een aanhangwagen of aanhanger nodig? Bent u werkzaam of woonachtig in Alkmaar of omstreken? Dan is Konag Aanhangwagens het juiste adres voor u! Konag heeft vele aanhangwagens en aanhangers op voorraad staan, waardoor wij snel kunnen leveren.

Bent u op zoek naar een aanhangwagen in aanhangwagen Alkmaar? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres!

Konag voorziet u in allerlei soorten aanhangwagens in aanhangwagen Alkmaar. U kunt hierbij denken aan enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, plateau aanhangwagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, selectie aanhangwagens, les aaanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Werkelijk alle soorten aanhangwagens kunt in vinden bij Konag Aanhangwagens & Trailers. Klik hier voor onze producten. Konag Aanhangwagens heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanhangwagens en paardentrailers en kan u voorzien van een goed en gedegen advies, heeft u interesse of vragen over een bepaald product dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp, chat of e-mail. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de aanhangwagens te bekijken op ons showterrein.

Uw aanhangwagen in aanhangwagen Alkmaar kopen, leasen of huren? Kom naar Konag Aanhangwagens & Trailers.

Naast het kopen van een aanhangwagen in aanhangwagen Alkmaar zijn er ook opties om te leasen of te huren. Als u de financiële middelen niet direct beschikbaar heeft of u wilt deze niet inzetten voor de koop van een aanhangwagen, dan kunt u ervoor kiezen om een aanhangwagen te leasen. De lease is vast te stellen voor een periode waarna u elke maand een gedeelte aflost. Klik hier voor het aanvraagformulier. Mocht u af en toe een aanhangwagen in aanhangwagen Alkmaar nodig hebben dan kunt u een aanhangwagen huren voor een bepaalde termijn. Konag beschikt over een uitgebreid assortiment aanhangwagens voor privé of zakelijk gebruik. Voor het huren van een aanhangwagen bent u bij Konag aan het juiste adres. Klik hier voor onze huur aanhangwagens.

Onderhoud en reparatie voor uw aanhangwagen in aanhangwagen Alkmaar? Bij Konag Aanhangwagens & Trailers!

Onderhoud aan een aanhangwagen die regelmatig gebruikt wordt is van groot belang voor uw aanhangwagen en de verkeersveiligheid. Bij regelmatig gebruik van uw aanhangwagen is een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt aan te bevelen. Tijdens deze BOVAG onderhoudsbeurt controleren de gediplomeerde monteurs van Konag Aanhangwagens & Trailers de gehele aanhangwagen. De monteurs kijken onder andere naar de remmen, het chassis, de assen, de opbouw, de wielen etc.. Konag Aanhangwagens & Trailers maakt een kostencalculatie waarna, in overleg met u, de aanhangwagen onderhouden of gerepareerd wordt. Klik hier voor het maken van een afspraak voor onderhoud of reparatie.

Meer informatie over aanhangwagens, kopen, leasen, huren, onderhoud of reparatie? Neem contact op met Konag Aanhangwagens & Trailers.

U kunt contact met ons opnemen via: telefoon +31(0)527652190, mail info@konag.nl, WhatsApp +31(0)527652190 of chat (zie rechtsonder). U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf.

Translate »