Motortrailer / aanhangwagen

Op zoek naar een motortrailer?

Bij Konag Aanhangwagens & Trailers bent u aan het juiste adres!

Wanneer u regelmatMotortrailerig gaat touren, wedstrijden rijdt of op tourvakantie gaat met uw motor, is de aanschaf van een motoraanhangwagen een uitstekende keuze. Konag heeft diverse soorten motoraanhangwagens in het assortiment. In het assortiment zitten bijvoorbeeld gesloten motortrailer, deze motortransporters hebben als voordeel dat u uw motor veilig en droog kunt stallen. De gesloten motortrailer heeft tevens genoeg ruimte om uw motorbenodigdheden en eventuele bagage op te bergen zodat u meer ruimte overhoudt in uw auto. De meeste gesloten motoraanhangwagens zijn voorzien van een deur-klep combinatie, waardoor de motor makkelijk geladen kan worden. De gesloten aanhangwagens zijn voorzien van steunpoten welke zorgen voor extra stabiliteit tijdens het laden van de motor. Door de steunpoten kan de motortrailer ook stabiel staan, als hij niet aangekoppeld is. In het assortiment van Konag zitten tevens motoraanhangers met zakbare assen of vaste assen.

Vastzetsystemen en accessoires
Voor de motortrailer zijn er diverse accessoires beschikbaar. Denkt u hierbij aan een reservewiel, koppelingsslot, verloopstekker of sjorbanden. U kunt ervoor kiezen om bindogen en sjorogen te plaatsen om of in de motortransporter. Voor de motoraanhangwagens met vaste as is een rijplaat de belangrijkste accessoire. Konag biedt ook diverse motorsteunen en railsystemen aan, zie onze foto’s voor de diverse steunen en systemen.

Vastzetsysteem motortrailer Vastzetsysteem motortrailerVastzetsysteem motortrailer Vastzetsysteem motortrailer Vastzetsysteem motortrailer

Prijs kwaliteit-verhouding
De prijs – kwaliteit verhouding van de motor aanhangwagens is voor Konag erg belangrijk. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een scherpe inkoop kunnen we een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding garanderen voor onze motoraanhangwagens. Konag heeft allerlei modellen op voorraad staan, hierdoor kunnen de motortrailers vaak uit voorraad worden geleverd. Klik hier voor een overzicht van onze motortrailers. Konag Aanhangwagens kan, door haar jarenlange ervaring op het gebied van motortransporters, u voorzien van een passend en betrouwbaar advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via: telefoon +31(0)527 652 190, mail info@konag.nl, whats app +31(0)527652190. U bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen op ons bedrijf om de trailers te bekijken.

Motortrailer huren?
Wij hebben diverse motortransporters en motortrailers met rijplaten gereed staan om te huren:
– Motortransporter voor 4 motoren met een bruto draagvermogen van 2400 kg
– Gesloten motoraanhangwagen met deur-klepcombinatie, de gesloten wagen heeft een bruto draagvermogen van 1300 kg

Alle motortrailers worden verhuurd met sjorbanden, koppelingsslot en indien noodzakelijk een verloopstekker.