Ifor Williams autotransporter | Konag

Ifor Williams autotransporter kopen

Ifor Williams autotransporter aanschaffen? Een autotransporter wordt ook wel een autoambulance genoemd, dit is een aanhangwagen waarmee u heel gemakkelijk allerlei soorten auto’s vervoert. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan Ifor Williams autotransporters.

Alle autotransporters zijn standaard zeer rijk uitgerust, maar kunnen indien u dat wenst worden uitgebreid met bijvoorbeeld een handmatige of elektrische lier, een tempo 100 keuring inclusief schokbrekers of een SCM goedgekeurd slot. Bekijk de autotransporters uit ons ruime aanbod en vraag meer informatie aan of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele.

Aantal assen:

Merk:

Type:

Bruto laadvermogen:

Baklengte:

Sorteer op:

CT177
Art. nr. 21380
Ifor Williams CT177 autotransporter
  • Maatvoering:510x230 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3500 kg
  • Eigen gewicht:795 kg
 
6664,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 132.17 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
CT177
Art. nr. 35371
Ifor Williams CT177 autotransporter
  • Maatvoering:510x230 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3500 kg
  • Eigen gewicht:795 kg
 
6664,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 132.17 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
CT177
Art. nr. 10330
Ifor Williams CT177 autotransporter
  • Maatvoering:510x230 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3500 kg
  • Eigen gewicht:795 kg
 
6664,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 132.17 per maand * (60 mnd)
Meer informatie

Ifor Williams autotransporter

Met gebruik van een Ifor Williams autotransporter kunt u met gemak een auto vervoeren. Doordat de autotransporters van dit merk standaard beschikken over een kantelmechanisme, kan de auto er gemakkelijk op rijden. Doordat de wagen kan kantelen kunnen er ook auto’s met een lage bodemvrijheid op de trailer gereden worden. Iedere autotransporter beschikt standaard over een degelijk en sterk chassis, de meeste autoambulances kunnen indien gewenst worden voorzien van een aluminium bodemplaat waarmee u een dichte laadvloer creëert. De laadvloer is laag waardoor voertuigen er met gebruik van de oprijplatengemakkelijk op kunnen rijden.

Bruto draagvermogen van 3500 kg

De Ifor Williams autotransporters uit ons aanbod beschikken allen over een bruto draagvermogen van 3500 kg en hebben een maatvoering van 510×230. Alle autotransporters beschikken over een rijke uitrusting, maar kunnen naar wens worden uitgebreid. Bijvoorbeeld de Ifor Williams CT177 autotransporter, de meest robuuste autoambulance in zijn klasse. Deze aanhangwagen beschikt over een verzwaard chassis dat een technisch draagvermogen van 3500 kg heeft. Bovendien beschikken ze stuk voor stuk over assen die voorzien zijn van bladvering welke al vering geeft bij een lichte lading en daardoor zorgt voor een prettig rijcomfort, maar ook over wielremmen met een geïntegreerde terugrij automaat. Zodoende worden de remmen niet in werking gezet wanneer u achteruit rijdt met de aanhangwagen.

Vele uitbreidingsmogelijkheden

U kunt uw Ifor Williams autotransporter indien gewenst uitbreiden met een van de meerdere uitbreidingsmogelijkheden die we aanbieden. Zo kunt u uw autoambulance bijvoorbeeld uitbreiden met een elektrische lier, waarmee u ook auto’s die niet meer rijden kunt opladen. Dit biedt groots comfort en grote trekkracht. U kunt ook denken aan een gesloten vloer van aluminium tranenplaat, spanbanden voor de auto of een tempo 100 keuring. Wanneer u in het bezit bent van een tempo 100 ontheffing, mag u met deze aanhangwagen 100/km uur rijden op de Duitse Autobahn, in plaats van de standaard 80 km/uur. Neem voor meer informatie over de uitbreidingsmogelijkheden gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele.

Vraag meer informatie aan

Wenst u meer informatie over een bepaalde Ifor Williams autoambulance? Vraag gerust meer informatie aan over de desbetreffende autotransporter, of neem contact op voor meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar +31(0)527 652 190. Wanneer u liever een e-mail stuurt, ontvangen we uw e-mail graag op info@konag.nl. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de Ifor Williams autotransporters uit ons aanbod. U bent op ons ruim opgezette showterrein in Nagele van harte welkom voor het bekijken van het aanbod en het inwinnen van deskundig advies.

Translate »