Ifor Williams kipper | Konag

Ifor Williams kipper aanschaffen? De kipper is een betrouwbare partner van vele aannemers door heel Europa. Een kipper beschikt over een achterwaarts of driezijdig kiepende laadvloer, waardoor u de losse materialen zoals grind, takken of zand gemakkelijk kunt vervoeren en lossen. De kippers van dit merk staan bekend om de veelzijdigheid, sterkte en prijs-kwaliteitsverhouding. In het aanbod van Konag Aanhangwagens vindt u een verscheidenheid aan kippers met verschillende draagvermogens en baklengtes. Bekijk de verschillende aanhangwagens uit ons assortiment en vraag meer informatie aan, of neem contact op voor advies.

Aantal assen:

Merk:

Type:

Bruto laadvermogen:

Baklengte:

Sorteer op:

Ifor Williams TT3017 kipper 300x162
Art. nr. 9309
Ifor Williams TT3017 kipper 300 bij 162
  • Maatvoering:300x162 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3500 kg
  • Eigen gewicht:870 kg
 
7590,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 150.54 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
Ifor Williams TT3621 kipper
Art. nr. 9337
Ifor Williams TT3621 kiepaanhangwagen 362 bij 195
  • Maatvoering:362x195 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3500 kg
  • Eigen gewicht:990 kg
 
8569,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 169.95 per maand * (60 mnd)
Meer informatie

Ifor Williams kipper

Een kipper wordt ook wel een kiepaanhangwagen genoemd. Een Ifor Williams kipper wordt veel gebruikt voor bouwbedrijven en hoveniers, doordat men met het gebruik van een kipper sneller kan werken en het uitvoeren van de werkzaamheden minder arbeidsintensief is. In ons aanbod vindt u tandemas kippers van Ifor Williams, met verschillende baklengtes.

Tandemas kippers

In ons aanbod vindt u onder andere de Ifor Williams TT3017 kipper. Dit is een kipper met een afmeting van 300 bij 162 die over een elektrische kiepfunctie beschikt, middels een 5-tons kiepcilinder. Het chassis is extreem sterk, bovendien beschikt de aanhangwagen over een parabolisch veersysteem. De TT3621 kiepaanhangwagen is groter en heeft een afmeting van 362 bij 195. Beide hebben een bruto draagvermogen van 3500 kg en een opvallend grote kiephoek, waardoor men de lading snel en gemakkelijk kan lossen. De aanhangwagens zijn dus standaard voorzien van onder andere een zeer sterk chassis, kiepcilinder met unieke hellingshoek, touwhaken, stalen borden en een koppeling met een geïntegreerd slot. De TT3017 wordt standaard geleverd met een reservewiel.

Naar wens uit te breiden

De kipper aanhangwagens van dit merk zijn zeer rijk uitgerust, maar zijn indien gewenst uit te breiden met allerlei extra opties. Bij deze extra opties kunt u onder andere denken aan een voorrek, loofrekken, rijplaten, achterlichtbeschermers, spanbanden met ratel, een aanhangwagennet of een gekeurd disselslot. Neem voor meer informatie over de uitbreidingsmogelijkheden gerust contact op.

Prijzen van een Ifor Williams kipper

De prijzen voor een Ifor Williams kipper zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder van de bakmaat en eventuele uitbreidingen. Echter bieden wij een aantal financieringsmogelijkheden aan. Zo kunt u ervoor kiezen om de aankoopprijs van de kipper in een keer te betalen, maar u kunt hem ook leasen vanaf een bedrag vanaf een vast bedragper maand, met een duur van 60 maanden. Neem voor meer informatie over de prijzen van een Ifor Williams kipper of over de financieringsmogelijkheden gerust contact op.

Vraag meer informatie aan over een kipper

Wenst u meer informatie over een kipper uit ons aanbod, of bent u benieuwd naar de financieringsmogelijkheden die we bieden? Neem gerust contact op voor meer informatie door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar +31(0)527 652 190. U kunt ook een e-mail sturen naar info@konag.nl, vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U kunt voor een antwoord op uw vragen of voor het inwinnen van deskundig advies ook terecht op ons showterrein in Nagele, nabij de A6 en de N50. Daar helpen we u met veel expertise en plezier verder.

Translate »