Ifor Williams gesloten aanhangwagen | Konag

Ifor Williams gesloten aanhangwagen kopen

Ifor Williams gesloten aanhangwagen aanschaffen? Dit is een – zoals de naam al zegt – gesloten aanhangwagen die zeer geschikt is voor het vervoeren van goederen die veel laadruimte innemen. Deze aanhangwagens zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en zijn vanuit de basis al zeer compleet. Indien gewenst kunt u de door u uitgekozen aanhangwagen uitbreiden met bijvoorbeeld een gereedschapskist, verlichting in de wagen of op maat gemaakt bestickering. Bekijk de Ifor Williams gesloten aanhangwagens uit ons aanbod en vraag meer informatie aan, of breng een bezoek aan ons showterrein in Nagele.

Aantal assen:

Merk:

Type:

Bruto laadvermogen:

Baklengte:

Sorteer op:

Art. nr. 3110
Ifor Williams Boxvan BV126G gesloten wagen met deur/klep combinatie
  • Maatvoering:364x173x214 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3500 kg
  • Eigen gewicht:1054 kg
 
10379,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 205.85 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
Art. nr. 15148
Ifor Williams Boxvan BV106G gesloten wagen met deur/klep combinatie
  • Maatvoering:303x173x214 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:3500 kg
  • Eigen gewicht:1020 kg
 
9819,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 194.74 per maand * (60 mnd)
Meer informatie
Art. nr. 3658
Ifor Williams Boxvan BV105G gesloten wagen met deur/klep combinatie
  • Maatvoering:303x147x183 (LxBxH)
  • Bruto draagvermogen:2700 kg
  • Eigen gewicht:836 kg
 
7631,00 excl btw
Leaseprijs vanaf 151.35 per maand * (60 mnd)
Meer informatie

Ifor Williams gesloten aanhangwagen

Een gesloten aanhangwagen van Ifor Williams wordt ook wel een Boxvan genoemd en is geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen. Zo kunt u deze aanhangwagen bijvoorbeeld gebruiken voor het vervoeren van ondere andere motoren, inboedel en bloemen. De gesloten aanhangwagens van dit merk staan bekend om de duurzaamheid, betrouwbaarheid en de kwaliteit. Bovendien zijn ze praktisch in gebruik en zijn ze standaard zeer rijk uitgerust, onder andere met goede bodemondersteuning, licht doorlatend dak en een parabolisch veersysteem voor stabiel weggedrag.

Rijk uitgerust

Alle Ifor Williams gesloten aanhangwagens uit ons aanbod beschikken over een deur-/klepcombinatie, waardoor iedere gesloten aanhangwagen multi-inzetbaar is. Doordat de deur ook ingezet kan worden als klep, zijn rijplaten overbodig. U maakt in een handomdraai deuren van de oprijklep, en andersom. Doordat de voorkant van de trailer spits toe loopt, wordt het rijden gemakkelijker. U verbruikt daardoor minder brandstof, wat vooral tijdens het afleggen van grote afstanden een groot voordeel is.

Aanbod

Wij beschikken over een ruim aanbod aan Ifor Williams Boxvans. Zo vindt u in ons aanbod onder andere de Ifor Williams Boxvan BV126G. Dit is een gesloten wagen met een bruto draagvermogen van 3500 kg en een maatvoering van 364x173x214. Deze Boxvan is ideaal voor hen die een groot volume willen vervoeren, of zware goederen. Doordat de wielen aan de buitenkant van de bak staan, heeft hij een een vlakke laadvoer, waardoor men de binnenruimte optimaal kan benutten. De BV105G geslotenaanhangwagen heeft een afmeting van 303x147x183 en beschikt over een bruto draagvermogen van 2700 kg. De witte panelen zijn sterken gemakkelijk te reinigen. Wist u dat u deze Boxvans ook uitstekend kunt bestickeren?

Uitbreidingsmogelijkheden

Iedere Ifor Williams aanhangwagen uit ons assortiment is standaard zeer rijk uitgerust, onder andere met een reservewiel. Echter kunt u hem geheel naar wens uitbreiden, met gebruik van de uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u uw Ifor Williams gesloten aanhangwagen uitbreiden met vastzetrails, vastzetstangen, een gereedschapskist, imperial of spanbanden. Neem voor meer informatie over de uitbreidingsmogelijkheden gerust contact op voor meer informatie, of breng een bezoek aan ons ruim opgezette showterrein in Nagele.

Vraag meer informatie aan over de aanhangwagen van uw voorkeur

Wilt u meer informatie ontvangen over een gesloten aanhangwagen van Ifor Williams of heeft u interesse in het assortiment gesloten aanhangwagens? Neem gerust contact op voor meer informatie over de aanhangwagens door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar +31(0)527 652 190. Of stuur een e-mail naar info@konag.nl, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug om u van meer informatie te voorzien. U bent voor het bekijken van de aanhangwagens uit ons aanbod en het inwinnen van deskundig advies ook van harte welkom op ons showterrein in Nagele.

Translate »